Вкусна храна преди полет винаги е добро начало за пътуване

...
Вкусна храна преди полет винаги е добро начало за пътуване
Коментари Харесай

10 летища предлагат най-вкусната храна в света

Вкусна храна преди полет постоянно е положително начало за пътешестване в чужбина.

На кои летища обаче може да опитате кулинарни оферти на международно равнище?

най-хубавите летища в света въз основа на огромно изследване и над 1,2 милиона отзиви на пасажери, оповестява CNBC.

Прегледахме 100-те най-големи летища в света (по брой пътници), като анализирахме какви заведения за хранене оферират, по какъв начин ги правят оценка пасажерите от над 1,2 милиона отзива, какви благоприятни условия имат за хора с диетични условия и каква е междинната цена, която посетителите заплащат за главно ядене или обяд, изясняват от компанията.

Критериите за правене на класацията са:

Международно летище Инчхон в Южна Корея заема първо място в класацията като най-хубавото за храна в света.

То разполага с 270 заведения за хранене, а междинната цена на предлаганите артикули е 8,18 $. Важно е да се означи, че макар че е първо място в света, междинната оценка на опциите за хранене е 3,2 от 5 в Гугъл, което е под общата междинна оценка от 3,3 от 5.

Сред опциите за хранене на южнокорейското летище е специфичен хранителен ъгъл, наименуван Korean Food Street, който предлага многообразие от типични корейски ястия.

Международното летище Инчхон има три доказани разновидността за вегани и вегетарианци, само че няма регистрирани онлайн варианти за безглутенови храни, съгласно Radical Storage.

На второ място е интернационалното летище " Хартсфийлд-Джаксън " в Атланта, Джорджия. Според класацията, в него има 138 заведения за хранене със междинна оценка 3,4 от 5.

Това, което го отличава, е, че то разполага с най-вече благоприятни условия за избор на безглутенови храни - 36 регистрирани онлайн, което е най-вече от всички останали летища.

Международното летище Тайван Таоюан добавя челната тройка.

На най-натовареното летище в Тайван има по-малко заведения за хранене - 29, само че междинната им оценка е 3,7 от 5, а междинната цена на ястието е 5,65 $. Ресторантите на летището включват Ichiban Ramen, Gang Yuan BBQ & Dim Sum и американски класики като McDonald's и Starbucks.

Ето кои допълват листата на ТОП 10 летища с най-вкусна храна в света:



 

 
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР