Вкрая на февруари в Женева отново ще се проведе автомобилен

...
Вкрая на февруари в Женева отново ще се проведе автомобилен
Коментари Харесай

Yangwang U8: китайският конкурент на G-Class ще дебютира в Женева

Вкрая на февруари в Женева още веднъж ще се организира авто салон, на който основно настоящо лице още веднъж се обрисува да е китайският колос BYD.

Automobilwoche оповестява, че BYD обмисля да внася в Европа Yangwang U8 и Fang Cheng Bao 5, откакто първо U8 бъде показан на европейската аудитория по време на автомобилното ревю в Женева в края на февруари. Ние ще присъстваме и ще разкажем в детайли за модела.

Ако той в действителност стартира да се предлага на Стария континент, това ще е китайският съперник на G-Class и Defender.

Големият китайски SUV коства към 140 000 евро в Китай. Той се задвижва от електрически задвижващ тракт с 49-киловатчасова батерия и бензинов мотор за удължение на пробега, като китайците настояват, че автономността доближава 1000 км. ДВГ-то в тази ситуация играе роля на генератор на електричество, което отива в батерията, а оттова към електромоторите.

Май не казахме, само че електромоторите са 4, във всяко колело по един, което покачва офроуд опциите, както и подсигурява така наречен режим рак: автомобилът прави 360-градусов кръг на място, което разрешава да спрете под всевъзможен ъгъл на паркомясто, оттова автомобилът може самичък да поеме контрола и да паркира.

Другата любопитна функционалност на модела е, настояват от BYD, че той може да … плува до половин час, въпреки да тежи 3,5 тона!

В интериора изобилства от екрани, огромни екрани, има и 70-инчов Head-up екран, както и аудио система с 22 високоговорителя (в осъществяването Premium Edition).

По-малкият Bao 5 е плъг-ин хибрид. Цената му в Китай е към 40 000 евро, което го прави по-достъпен от Bronco и Defender, даже цената му в Европа да е по-висока от истинската в Китай.

BYD са удостоверили, че в четвъртото тримесечие на годината в Европа ще се появи и марката Denza, в която 10% от собствеността се държи от Mercedes-Benz.

Марките Yangwang и Fang Cheng Bao евентуално ще бъдат преименувани, с цел да са по-достъпни и по-разпознаваеми в Европа и останалата част на света.

Още вести от света на колите четете на
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР