Вкопчено в живота, но заобиколено от смъртта, недоносено бебе в

...
Вкопчено в живота, но заобиколено от смъртта, недоносено бебе в
Коментари Харесай

100 дни ад в Газа: „Ужасен съм за децата си – накрая всички ще бъдем убити“

Вкопчено в живота, само че заобиколено от гибелта, недоносено бебе в кувьоз в Газа е близо да се трансформира в една от най-малките жертви за 100 дни война.

В болничното заведение Al-Aqsa Martyrs в Дейр ал-Балах, централна Газа – едно от последните работещи медицински заведения в линията – спиранията на тока през вчерашния ден изложиха на риск най-уязвимите. Тъй като животите висят на косъм, беше обявено, че израелските танкове се доближават към регион, който в този момент се счита за „ считан за бойна зона “ от националната войска.

И защото тези, които можеха да създадат това, направиха своя обезверено бягство, репортерът на Ал Джазира Тарек Абу Азум сподели, че редица жилищни здания към болничното заведение към този момент са били унищожени.

Той изясни: „ Болницата съществува в регион, който се счита за бойна зона. С разширението на израелските интервенции той може да бъде изложен на нови закани. “

Докато десетки избягаха, новородени бебета и пациенти в интензивно лекуване – които не можеха да бъдат безвредно преместени...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР