Включва множество типови обекти, подържа слоевеИнтерфейсът на Saola Animate е

...
Включва множество типови обекти, подържа слоевеИнтерфейсът на Saola Animate е
Коментари Харесай

Saola Animate – създава HTML5 анимации

Включва голям брой типови обекти, подържа пластове

Интерфейсът на Saola Animate е структуриран сходно на видеоредактор

С помощта на програмата Saola Animate можете да създавате относително елементарно интерактивни HTML5 анимации, като употребявате разнообразни настройваеми обекти, задавате времеви шпации и работите с голям брой пластове.

Приложението е структурирано сходно на видеоредактор. Най-трудното в действителност е да изясните своята концепция, тъй като Saola Animate ще ви помогне елементарно да я реализирате с голям брой типови обекти, включително правоъгълници, елипси, HTML джаджи, изображения, аудио и видео файлове, знаци и криви.

Редактирането на анимацията е улеснено от съществуването на огромен набор настройки – можете да задавате позиция и размер, резултати за превръщане, запълвания, граници и даже свързани с текста параметри.

Saola Animate поддържа работа с доста подиуми и пластове, което улеснява работата по планове с огромно многообразие от обекти и детайли. Налични са и автоматизирани функционалности, които опростяват смяната на параметрите на обектите и времевата рамка за всеки от тях.

За по-сложни планове е очакван управител на събития, посредством който можете да дефинирате дейности при събития от рода на индивидуален или двоен клик, стартиране и пауза, придвижване на мишката и други Всичко това не изисква никакво шифроване, а само дефиниране на имена и стойности.

С натискане на един бутон можете да изгледате авансово цялата анимация или определена част от нея. В допълнение, планувана е опция за стартиране на анимацията „ онлайн ”, в браузъра по дифолт. Завършеният план може да се експортира единствено в HTML5 формат.

Даунлоуд: Saola Animate
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР