Включихме се в тази кампания, защото видяхме, че последният парламент

...
Включихме се в тази кампания, защото видяхме, че последният парламент
Коментари Харесай

Ваня Григорова: Последният парламент нямаше нито един социален приоритет

Включихме се в тази акция, тъй като видяхме, че последният парламент нямаше нито един обществен приоритет.

Това съобщи Ваня Григорова, водач на Коалиция " Солидарна България " и лидер на листите в 25 МИР и за европейски парламент.

 

На площад " Свобода " в центъра на Добрич тя показа листата с претенденти за народни представители на обединението за Осми многомандатен изборен регион и приказва пред жителите за целите на обединението за работа в идващия парламент.

" Сглобки, конюнктурни промени в Конституцията, Шенген, Украйна – това ли са проблемите на хората? Същевременно до момента в който милиони потъват в частни структури в опазването на здравето, в град като Добрич няма даже денонощна аптека, възмути се Ваня Григорова. - Приоритетите на коалиция " Солидарна България " отразяват всекидневните проблеми на българските жители и тях обсъждахме на срещи с поданици на Варна, Добрич и Силистра. Водачите на листите ни в трите изборни региона Димитър Костадинов, Десислава Трифонова и Димитър Караджов са младежи, потвърдени в своите специалности, които ще останат тук и които желаят да допринесат за едно по-солидарно общество, в което никой не се усеща зарязан ".

Лидерът на Коалиция " Солидарна България " прикани всички дружно " да изберем по-добри мениджъри за страната на 9 юни ". Ваня Григорова беше безапелационна, че по този начин би трябвало да бъде променено действието на страната, че всички български жители да почувстват значимо подобряването на изискванията на живот в страната.

" Няколко бяха основните цели на " сглобката ". Първият беше влизане в Шенген. То беше показано като приоритет, само че ние влязохме единствено по " въздушно-капков " път, само че не и по суша. Както знаем, по суша се транспортира един огромен % от стоките за и от страната. Западна Европа продължава да се пази от българските транспортни компании и българския бизнес. В същото време държавното управление означи триумф. Никакъв триумф не е това. Отчетоха една победа, която по никакъв метод не може да се назова по този начин ", съобщи Григорова.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР