Вкараният в затвора руски опозиционер съобщи днес, че срещу него

...
Вкараният в затвора руски опозиционер съобщи днес, че срещу него
Коментари Харесай

Алексей Навални: Аз съм геният на подземния свят

Вкараният в пандиза съветски опозиционер заяви през днешния ден, че против него е възбудено ново наказателно дело за пропагандиране на тероризъм и екстремизъм, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

Навални, който е най-изтъкнатият вътрешен критик на президента Владимир Путин, към този момент излежава присъди за общо 11 години и половина по обвинявания в машинация, пренебрежение към съда и нарушавания на условията на условна присъда. Той отхвърля всички тези обвинявания и ги окачествява като опит да му бъде запушена устата.

" Аз съм геният на подземния свят. Професор Мориарти не може да се мери с мен ", съобщи Навални, сравнявайки се с основния зложелател на световноизвестния книжовен воин, детектива Шерлок Холмс.

" Всички вие си мислите, че съм изолиран от две години в пандиза, само че излиза, че аз интензивно правя закононарушения. За благополучие Следственият комитет бди и не пропуща нищо ", съобщи Навални, не без огромна доза подигравка.

Навални заяви, че съгласно юристите му, в случай че бъде приет за отговорен по новите обвинявания, общият период на всички присъди, постановени против него, ще доближи 30 години.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР