Вкабинета ние работим много добре, аз действително съм доволен от

...
Вкабинета ние работим много добре, аз действително съм доволен от
Коментари Харесай

Денков: В кабинета работим много добре, доволен съм от министрите

Вкабинета ние работим доста добре, аз фактически съм удовлетворен от министрите, стимулирани са, всеки си прави работата, някои от тях не са толкоз дейни по медиите, сподели министър председателят акад. Николай Денков след срещата си с кмета на Шумен проф. Христо Христов в отговор на журналистически въпрос по какъв начин работи така наречен сглобка. Темата беше коментирана през днешния ден и от водача на ГЕРБ Бойко Борисов в Сливен.

" Това, което чувате постоянно, са или разногласия в Народното събрание, или някакви опити за влияние от Народното събрание върху Министерски съвет. Повечето въпроси в действителност би трябвало да се изпратят към тях. Има сега няколко доста належащи задания в Народното събрание. Това са изборът на състав на антикорупционната комисия, смяната в Конституцията, изборът на членове на регулаторите и сега също – гласуването на бюджета. Така че техният фокус би трябвало да е извънредно върху тези задания. Ние си движим нашите задания и колкото повече се успокои атмосферата, съгласно мен толкоз по-ефективни ще бъдем всички ", уточни Денков.  

Няма условие да се заплащат санкции на границата, сподели още министър председателят, разяснявайки обстановката по граничните ни пунктове, където водачите се осведомят за дължимите от тях санкции.

" Единственото условие, което е сложено, е да се осведомят пътуващите водачи, че имат санкции и би трябвало да ги платят. Причината да се премине към тази акция е, че огромна част от санкциите не се събират и това не е задоволително, само че няма условие да се заплащат. Част от водачите са доста съзнателни и желаят незабавно да си платят. Оттам има едно закъснение и по тази причина говорихме с сътрудниците – през почивните дни да не се употребява тази опция, с цел да не се получават огромни натрупвания. На границата с Румъния при Русе още не сме стартирали. Знаете, че те имаха народен празник на 1 декември, само че и там от 4 декември ще стартират да осведомят пътуващите ", означи Денков.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТАПромоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР