ВК ЦСКА представи новата карта 100 сърца за ЦСКА. Инициативата

...
ВК ЦСКА представи новата карта 100 сърца за ЦСКА. Инициативата
Коментари Харесай

Представиха новата карта 100 сърца за ЦСКА

ВК ЦСКА показа новата карта " 100 сърца за ЦСКА ". Инициативата на " алените " се реализира за пета поредна година. Картата е с цена 20 лв. (има и златна карта на цена 100 лева), като треньорът на клуба Александър Попов разгласи защо ще бъдат употребявани приходите.

" С тази самодейност в последните 5 години събирахме нужните средства за оцеляването на клуба. В последната година намерихме нашето избавление, с помощта на нашия спонсор, само че самодейността продължава. Формулата е доста устойчива, както за нас, по този начин и за нашите почитатели ", сподели Попов.

Привържениците на " алените ", които си закупят картата, получават огромни отстъпки от сътрудниците на клуба в над 200 търговски обекта, както и 50 % отстъпка от входа за домакинските мачове на ЦСКА.

 Пресконференция на ЦСКА преди мача с Белогорие

" Дайте образец с футболен тим, който е съумял да направи комерсиална формула за подобен интервал. Средствата тази година ще бъдат употребявани, с цел да създадем Музей на спортната популярност на армейския волейбол в зала " Васил Симов ". Както знаете, състезателите на ЦСКА са главно ядро на триумфите на България. Ние държим на историята си. Закъсняваме с плана, само че в последните години оцелявахме. Имаме толкоз доста неща, които желаеме да покажем - европейски купи, оценки на наши състезатели... " добави още треньорът на " армейците ".



ЦСКА разгласи и нов спонсор - комерсиална верига, която е измежду водачите на бяла и черна техника.

 Пресконференция на ЦСКА преди мача с Белогорие
" Надявам се благодарение на нашите сътрудници да имаме още по-силни тимове мъже и дами ", съобщи Александър Попов.

СНИМКИ: ИВАН ЙОЧЕВ, SPORTAL.BG

ГАЛЕРИЯ - ТУК!!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР