ВК Черно море (Варна) отбеляза успешен старт в развитието на

...
ВК Черно море (Варна) отбеляза успешен старт в развитието на
Коментари Харесай

Черно море с успешен старт в женското направление

ВК Черно море (Варна) означи сполучлив старт в развиването на женското направление на клуба. До скоро варненци нямаха девически селекции, като за първи път започнаха работа с девойки от есента.

Преди близо година тогавашният старши-треньор на мъжкия тим Юли Тупанков се отдръпна от този пост с цел да се посвети на детско-юношеската школа на варненския клуб. „ Искам да създадем доста мощна школа и да бъдем фактор при подрастващите. Желанието ми е да създадем и женско направление. “ разгласи той за BGvolleyball.com тогава.

Речено-сторено. През есента бе образувана първата селекция от девойки до 12 години. Треньор на дребните волейболистки стана Деница Димитрова, която от част от селекцията на шампионския тим на Енержи (Варна), който победи с купата на България през 2002 година. В дебютното си съревнование отборът на Черно море печели първия стадий от районното състезание на район Добруджа за девойки до 12 години.

„ Много съм благополучен от триумфа на девойките. Турнирът бе в Суворово и  станахме първи.  Продължаваме на втори стадий от пътя ни към класиране на финали при 12-годишните “, съобщи за BGvolleyball.com Юли Тупанков.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР