Визията за управление трябва да включва и цел на реформите.

...
Визията за управление трябва да включва и цел на реформите.
Коментари Харесай

Карадайъ: Реформите изискват нов тип управление и формула на властта

Визията за ръководство би трябвало да включва и цел на промените. Този метод изисква нов вид ръководство и формула. Това съобщи ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ в декларация от името на ПГ във връзка новата парламентарна сесия.

" Реалностите през днешния ден постановат бързо отвръщане пред безпомощното спотайване в очакване на идващия ден. Само по този начин можем да имаме общи цели с общи старания, както и нужната политическа воля и кураж да ги реализираме ", сподели още той.

" Българските жители чакат справяне с бедността, промени в образованието, опазването на здравето, обществената и пенсионната политика. Българските жители чакат висок витален стандарт и качество на живот. Искат работни места, сигурност и непоклатимост, както и гарантиране на правата и свободите и достолепието на всеки един човек ", добави Карадайъ.

" Призоваваме за бързото решение на проблемите на българите и за мястото на България в районен и международен проект. ПГ на Движение за права и свободи като национално виновна партия ще продължи да поддържа всяко положително решение в тази връзка ", приключи Мустафа Карадайъ.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР