Визията на Infinity Toy Box е хората да потребяват само

...
Визията на Infinity Toy Box е хората да потребяват само
Коментари Харесай

Боряна Лефтерова: Искаме да спасим околната среда от консумацията на пластмаса

Визията на Infinity Toy Box е хората да използват единствено това, което им е нужно, и сега, в който не им е нужно, да се освободят от него, предавайки го по този метод на идващото семейство. С нашата услуга желаеме да помогнем и на околната среда да се избави от прекомерната консумация на пластмаса. Това сподели съосновател на платформата Infinity Toy Box Боряна Лефтерова в предаването " Човекът на фокус “ на " Фокус “. 

Платформата разполага с огромно количество детски артикули – играчки, атракциони, игри, екипировка, които фамилиите имат опция да наемат на абонаментен принцип. Абонаментът е оптимално еластичен, с цел да дава отговор на потребностите на фамилии с дребни деца. " Във всеки един миг човек може да избере по-голям или по-малък абонамент, може да бъде паузиран. Могат да се закупуват продукти от кутията, която е била при фамилията. След като ползата към дадените продукти намалее, фамилията ги връща, избира си нови и по този метод играта продължава без фамилията да се затрупва с ненужни движимости “, изясни Боряна Лефтерова. 

Статистиката демонстрира, че играчките постоянно биват изхвърляни, уточни тя. Тепърва стартират да навлизат разнообразни модели за кръгова стопанска система като наемане или препродаване на артикули втора ръка. Не по-малко значим е и финансовият аспект, означи Лефтерова. " Наемайки нещо за интервала, за който ти би трябвало, ние в действителност освобождаваме един финансов запас на фамилията, който то може да влага в нещо друго “, изясни тя. 

Едно от провокациите пред основателите на платформата е било да я създадат допустимо най-достъпна и лесна за потребление. " Предизвикателство да вземем за пример е и това да подберем такива продукти, които са освен атрактивни и забавни за децата и майките им, само че и дълготрайни. Истината е, че в промишлеността това не е най-големият фокус “, разяснява тя.  

Голям е ползата към просветителните, когнитивни и  физически игри. " Имаме и секция " Книги за родителството “, която е много известна, което доста ни радва “, сподели още Боряна Лефтерова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР