„Визия за България” се нарича управленската алтернатива, която БСП ще

...
„Визия за България” се нарича управленската алтернатива, която БСП ще
Коментари Харесай

Нинова преброи три провала на Борисов: Като отмъстител, строител и обединител

„ Визия за България” се назовава управническата опция, която Българска социалистическа партия ще показа на национално заседание на 21 юни. Това разгласи водачът на социалистите Корнелия Нинова на днешния пленум на „ червените”.

По плана работят специалисти от Българска социалистическа партия, както и учени от Българска академия на науките, които към този момент са показали свои оферти за политики и решения.

Корнелия Нинова не пропусна да нападне премиера Бойко Борисов.

„ През първия си мандат Борисов бе отмъстителят, който обещаваше да вкара в пандиза всички нарушители и виновници за кражбите на прехода. Нищо такова не се случи. През втория си мандат бе строителят на автомагистрали и пътища. От отчета на Световния стопански конгрес за качеството на инфраструктурата излиза наяве, че пътищата в България са по-лоши, в сравнение с в Танзания, Алжир и Мали. (…) Днес той е в ролята на обединител - сплотява Западните Балкани, сплотява Европа с Русия, а не може да си сплоти министрите в личния си кабинет”, съобщи тя.
Опозицията в Българска социалистическа партия нападна Нинова поради военните разноски Питат дали среща с US посланика е трансформирала мнението на "червените " депутати
Нинова напомни и че Българска социалистическа партия са алармирали за фиктивни прекосявания на товари през нашите гранични пунктове, а по-късно информацията е била доказана и от европейските органи, които са почнали следствие.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР