ВизиткаСилвиу Гугуи е управител на eMAG България. eMAG е водеща

...
ВизиткаСилвиу Гугуи е управител на eMAG България. eMAG е водеща
Коментари Харесай

Вярваме, че електронната търговия може да функционира и като защита срещу инфлацията

Визитка Силвиу Гугуи е шеф на " eMAG България ". eMAG е водеща платформа за онлайн търговия на дребно, учредена през 2001 година в Румъния, като през днешния ден има дъщерни сдружения в България и Унгария. В продължение на над 20 години компанията непрекъснато влага в услуги, основани на технологии, които оказват помощ на клиентите да спестят време и пари. Той се причислява към " eMAG Румъния " през 2016 година с професионален опит както в телекомуникационната, по този начин и в електроника и ИТ промишленостите. Амбициозен и целеустремен, той има вяра, че бизнесът се нуждае от непрекъснати вложения, с цел да реализира резистентен напредък и лидерска позиция. Неговите познания и умения за коучинг, водачество и ръководство на екипи също му оказват помощ да развие страховит екип от експерти. Завършил е ускорена стратегия по мениджмънт в Yale School of Management. Силвиу Гугуи ще бъде преподавател на Повече информация за конференцията можете да намерите Визитка Силвиу Гугуи е шеф на " eMAG България ". eMAG е водеща платформа за онлайн търговия на дребно, учредена през 2001 година в Румъния, като през днешния ден има дъщерни сдружения в България и Унгария. В продължение на над 20 години компанията непрекъснато влага в услуги, основани на технологии, които оказват помощ на клиентите да спестят време и пари. Той се причислява към " eMAG Румъния " през 2016 година с професионален опит както в телекомуникационната, по този начин и в електроника и ИТ промишленостите. Амбициозен и целеустремен, той има вяра, че бизнесът се нуждае от непрекъснати вложения, с цел да реализира резистентен напредък и лидерска позиция. Неговите познания и умения за коучинг, водачество и ръководство на екипи също му оказват помощ да развие страховит екип от експерти. Завършил е ускорена стратегия по мениджмънт в Yale School of Management. Силвиу Гугуи ще бъде преподавател на Повече информация за конференцията можете да намерите Г-н Гугуи, има ли нови промени в държанието на потребителите за покупки съгласно данните и опита на eMAG?
Потребителите не престават да имат навика да пазарят онлайн и това към този момент е част от тяхното всекидневие - те избират този канал за необятна гама от категории - от електроника и домашен уреди до артикули за персонална хигиена, мода, спорт, занимание, детски продукти и други Няма подозрение, че високотехнологичните новаторски платформи за търговия на дребно са в центъра на вниманието, като клиентите изискват от нас да бъдем гъвкави, ефикасни, комфортни за потребление и персонализирани, до момента в който в същото време отговаряме на новите зараждащи провокации, измежду които са инфлационните процеси, геополитическата неустойчивост, провокациите при веригите за доставки.

Адресирайки тези проблеми, ние имаме вяра, че електронната търговия може да действа и като отбрана против инфлацията, защото клиентите намират положителни цени и услуги онлайн, които им оказват помощ да ръководят бюджета си по-ефективно. Въвеждането на варианти като eCREDIT - опция за разсрочено заплащане с акции за безлихвени вноски, доставки до easybox, образуване и осъществяване на разнообразни търговски акции са част от опциите, които облекчават финансовия напън върху семействата.
Как виждате връзката сред търговци, снабдители и консуматори в подтекста на зараждащите постпандемични трендове и провокации?
- Подкрепата за локалното предприемачество е значима цел за нас - към този момент над 6000 търговци са част от Marketplace екосистемата на " eMAG България ", което им дава достъп до над 1 милион евентуални локални клиенти и още доста други в района. Ние ги поддържаме и направляваме с необятен набор от принадлежности: варианти за присъединяване в огромни търговски акции на платформата, за структуриране и промотиране на техните предложения, за разширение на бизнеса им в интернационален проект и за даване на услуги съгласно най-високите стандарти в бранш, в който eMAG ги задава и поддържа.
Реклама
За тази цел непрестанно прибавяме нови решения, които са от изгода за крайните клиенти и разрешават на търговците да отговорят най-добре на техните потребности, в това число във връзка с вариантите за заплащане, разноските и времето за доставка, складовата наличност и инвентара. Всъщност напълно скоро следва да обявим самодейност за eMAG Marketplace, с която целим да унифицираме преживяването на платформата, намалявайки разликите, които потребителите срещат, купувайки от разнообразни търговци на платформата ни. Ще имам удоволствието да опиша по-подробно за това и за цялата добавена стойност, която ще донесе, по време на тазгодишното издание на Ecommerce and Retail Summit.
Наблюдавате ли възходяща роля на промоциите, отстъпките и разпродажбите?
- Клиентите търсят оптимално съответствие цена - качество - многообразие и това предпоставя известността на комерсиалните акции и специфичните предложения в платформата. Разпознаваемостта на акцията Black Friday да вземем за пример доближава съвсем цялото градско население в България (96.1%), а преди последното й издание през ноември предходната година седем от всеки 10 българи от градското население бяха декларирали желанието си да закупят най-малко един продукт по време на комерсиалното събитие.* Резултатите от тази и други акции на платформата демонстрират, че потребителите ценят и търсят положителни предложения за своите покупки - само че това би трябвало да се комбинира с холистичен бизнес модел, предлагащ разнообразни преимущества, отлични услуги и комфортни функционалности по цялата верига, от поръчка до доставка.

* Според изследване по поръчка на eMAG, извършено по телефона сред 20 и 31 октомври 2022 година измежду национално представителна градска извадка от 1008 респонденти на възраст сред 18 и 55 години.
Свързани публикации Силвиу Гугуи, шеф на " eMAG България ": И тази година eMAG Black Friday означи върхове 22 ноември 2022, 00:00 Пет страхотни подаръка за дребни почитатели на " Маша и Мечока " 31 октомври 2022, 00:00
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР