ВизиткаНиколай Недялков има повече от 20 години опит в ИТ

...
ВизиткаНиколай Недялков има повече от 20 години опит в ИТ
Коментари Харесай

Tixi администрира плащания на стойност над 155 млн. евро на година

Визитка Николай Недялков има повече от 20 години опит в ИТ сферата. Завършва компетентност " Информатика и електронен бизнес " във Факултета по математика и информатика на Софийския университет " Св. Климент Охридски ", където по-късно се завръща и като учител. Той е измежду създателите на Асоциацията за осведомителна сигурност (ISECA), както и неин ръководител. Създател и изпълнителен шеф на единствената в страната компания, напълно фокусирана върху даването на цялостни и новаторски решения в областта на подвижността и развиването на " умни градове " - Tixi. Един от най-разпознаваемите артикули - част от портфолиото на компанията, е гратис мобилно приложение за цифрови транспортни документи MPASS. Г-н Недялков, мобилното приложение за цифрови билети MPASS е най-разпознаваемият артикул на Tixi. Разкажете ни малко повече и за останалата част от портфолиото на компанията.
- Да, MPASS в действителност се наложи като един от желаните способи за пътешестване в градска среда, а, както знаем, същинската оценка на всяко интелигентно решение се дава от броя хора, които го употребяват. До момента през MPASS са регистрирани близо 1.5 млн. броя продажби на транспортни документи, които са на стойност над 3.1 млн. лв.. Това ни дава увереността, че сме на прав път и хората имат потребност от смяна в метода, по който пътуват. Точно в това е профилирана Tixi - обработваме към половин милион поръчки от над 200 000 пътуващи за приемане на информация за напредване в градска среда, в това число услуги за генериране на направления за пътешестване с публичен превоз в града, паркиране, виртуални табла за превоз и други Системите на Tixi обработват с най-високо равнище на отбрана над 550 000 преводи на крайни консуматори месечно, а на годишна база компанията ни управлява заплащания на стойност над 155 млн. евро
В кои градове има внедрени решения на Tixi?
- Наши решения има и в Съединени американски щати, Чикаго. Компанията ни има над 30 лиценза за софтуерни решения и в страната имаме сполучливо осъществени планове в множеството огромни градове - София, Пловдив, Варна, Велико Търново, Русе, Дупница и Перник. Системите на Tixi за ръководство на услугите по паркиране обслужват почти 1 млн. заплащания за почасово паркиране на месечна база. Наши тикетинг решения са внедрени допълнително от 1500 профилирано оборудвани транспортни средства на градския превоз - трамваи, тролейбуси, рейсове и метро, включително валидатори, електронни табла, шофьорски терминали и други

В Перник построяваме изцяло решение за електронно таксуване - от оборудването в транспортните средства и контролния център до касите за зареждане на карти и каналите за заплащане с банкови карти. На финалната права сме и към първия по рода си повсеместен интегриран план за паркиране във Велико Търново, който ще обгръща всички вероятни места за прекъсване в града, като задачата е да се сътвори една система за паркиране и транспорт, която да облекчи трафика в обитаемото място.
Реклама
Решения на Tixi обслужват и 10 буферни паркинга с услуга " Пътувай и паркирай ", над 40 000 публични паркоместа в разнообразни зони, в това число и 4000 места за хора с увреждания, 2500 бизнес абонамента и 5000 абонамента за локално паркиране (по местоживеене).

Както виждате, градската подвижност е формирана от редица разнообразни съставни елементи и не трябва да се преглежда на парче. Вече 12 години се стараем да осигуряваме услуги с повсеместен метод, тъй като както потребностите на жителите, по този начин и проблемите на всеки град са сложни.
Компанията ви управлява заплащания на стойност стотици милиони евро. Кой е най-ценният ви запас?
- Екипът на Tixi, несъмнено. Всяка компания, освен в ИТ бранша, която желае да върви напред и да се развива, ще отговори същото. Радвам се, че в годините сме построили едно ядро от съидейници, с които ще продължим устрема си за една по-добра градска среда, в която услугите следват потребностите на жителите, а не противоположното.
Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Тема Технологии
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР