Визитата на руския президент Владимир Путин Владимир Путин - руски

...
Визитата на руския президент Владимир Путин Владимир Путин - руски
Коментари Харесай

Отложиха визитата на Владимир Путин в Турция

" Визитата на съветския президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През в Турция е отсрочена за по-късна дата ", това написа вестник " Украинская истина ".

" Очаква се турският държавен глава Реджеп Ердоган  Реджеп Ердоган Реджеп Тайип Ердоган - турски политик и министър председател. Роден на 26  февруари 1954 година в Истанбул. Завършва да одобри сътрудника си от Русия в края на април – началото на май. Пренасрочването на визитата е подбудено от локалните избори в Турция (31 март) и вотът за държавен глава в Русия (15 – 17 март) ", добави изданието.

" Днес представителят на Кремъл Дмитрий Песков съобщи, че подготовката на визитата на Путин продължава. Прессекретарят на президента на Руската федерация обаче не уточни съответна дата ", написа още медията.

" Ще обявим точната дата, когато тя бъде съгласувана с Анкара. В двете страни ще се проведат избори и ние взехме това поради ", сподели още Песков, представен от " Украинская истина ".

" Посещението на Путин, за което заопочна да се приказва още от края на предходната година и трябваше да стане първата му аудиенция в страна–членка на НАТО от началото на пълномащабната съветска експанзия против Украйна (24 февруари 2022 г.), към този момент се отлагаше на два пъти ", добави изданието.

" По-рано от Москва обявиха, че визитата на Путин е планувана за 12 февруари 2024 година ", уточни още вестникът.

" Външният министър на Турция Хакан Фидан съобщи, че се планува диалозите сред двамата водачи да се водят към газовите доставки, войната в Украйна и зърнените коридори ", добави изданието.

От Европейския съюз подсетиха на Анкара, че Международният углавен съд в Хага издаде заповед за арест на името на Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През. Той е упрекнат в противозаконна депортация на хиляди украинчета в Русия.

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР