Визитата на президента на САЩ Доналд Тръмп във Великобритания беше

...
Визитата на президента на САЩ Доналд Тръмп във Великобритания беше
Коментари Харесай

Словесният сблъсък с Мей за видеата в Туитър отложи визитата на Тръмп в Лондон

Визитата на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп във Англия беше отсрочена след словесния му конфликт с английския министър председател Тереза Мей поради споделените от Тръмп видеа с антимюсюлманско наличие в Туитър, заяви " Дейли телеграф ", представен от Българска телеграфна агенция. 

Тръмп показа три видеа, оповестени от лидерката на английска крайнодясна организация Джейда Франсен, на които се виждат набези и разрушение на скулптура на Дева Мария, осъществени по думите ѝ от мигранти мюсюлмани. Автентичността на видеата обаче не е потвърдена. 

Мей подлага на критика Тръмп за решението му да показа видеата, а той ѝ отговори, че би трябвало да се концентрира върху радикалния ислямски тероризъм във Англия. 

" Тереза, не се съсредоточавай върху мен, фокусирай се върху разрушителния коренен ислямски тероризъм в Обединеното кралство. Ние сме си добре ", написа Тръмп в Туитър.

Въпреки че няма оповестена публично дата за визитата на Тръмп, проектите са били тя да бъде осъществена през януари и че нивото ѝ е било намалено от държавно на работно, с цел да бъдат избегнати всеобщи митинги. Сега обаче тези проекти са отсрочени, показва ежедневникът, базирайки се на почитан американски посланик, поискал анонимност.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР