Визитата на корифеят на китарата Richie Kotzen е само след

...
Визитата на корифеят на китарата Richie Kotzen е само след
Коментари Харесай

Последни детайли около шоуто на Richie Kotzen

Визитата на корифеят на китарата Richie Kotzen е единствено след два дни в клуб City Stage. Изявата му в София на 4 юли е част от международното Salting Earth турне, което върви с цялостна мощ и е по покана на Loud Concerts.
Билетите за шоуто са в продажба в мрежата на Eventim и сътрудниците им в цялата страна - магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Български пощи, Технополис. Цената през днешния ден и на следващия ден е 40 лева.на билет, а в деня на концерта ще бъде 50 лв..
Всеки почитател може да употребява и опцията на Eventim Print at Home, която дава опция да се отпечатва закупеният електронен билет у дома.
В клуб City Stage няма да се позволява внасянето на питиета, както и застрашаващи здравето рискови предмети. Забранено е също по този начин внасянето на фотоапарати със заменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства.
Всички фенове под 18 години би трябвало да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от компаньон с попълнена декларация. От ТУК може да бъде свалена декларацията за компаньон за концерта на Richie Kotzen.
Декларацията може да бъде получена и от защитата на входа на клуб City Stage.
Документът би трябвало да бъде запълнен, подписан и показан на входа на клуба, като няма потребност да бъде нотариално удостоверен.
Деца до 7 годишна възраст ще влизат на концерта изцяло гратис - с компаньон и попълнена декларация.
Шоуто на Richie Kotzen на 4 юли в клуб City Stage е с начало 20 часа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР