Визитата на американския президент Доналд Тръмп в Париж е съпроводена

...
Визитата на американския президент Доналд Тръмп в Париж е съпроводена
Коментари Харесай

Напрежение при визитата на Доналд Тръмп в Париж

Визитата на американския президент Доналд Тръмп в Париж е съпроводена напрегнато. Във френската столица се събраха международни водачи, с цел да отбележат 100 годишнината от края на Първата международна война, съобщи bTV.

Снощи българският президент Румен Радев е разговарял с Доналд Тръмп.

Нямаше по какъв начин да останат незабелязани и идването на президентът Доналд Тръмп и престоят му до този миг. Всичко стартира още когато се настояваше да бъдат направени механически промени на пистата на летището, където трябваше да кацне.

Веднага по-късно вниманието на насочи към големия президентски кадилак, с който Доналд Тръмп се придвижва във френската столица. Една фотография е на всички места в международните медии – големият американски Кадилак на Тръмп в двора на Елисейския замък, от него излиза гъст дим, а в него пътуват доста елегантно облечените първи дами – Мелания Тръмп и Бриджит Макрон.

Може би този дим даде концепция за задушаващата атмосфера, в която стартира вчерашния ден и срещата на двамата президенти – Тръмп и Макрон. И двамата по-късно се пробваха да покажат, че напрежението е паднало, и Франция и Съединени американски щати остават доста значими съдружници.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР