Vivo X100 Pro е един от най-добрите телефони към днешен

...
Vivo X100 Pro е един от най-добрите телефони към днешен
Коментари Харесай

Ще трябва да свикваме с китайските флагмани с цена колкото iPhone Pro Max. Китайската Vivo обяви европейската цена на X100 Pro

Vivo X100 Pro е един от най-хубавите телефони към сегашен ден, който предлага една от най-хубавите камери. Това стана ясно след многочислени проби. Устройството се приготвя да навлезе на международния пазар, само че за жалост неговата цена очевидно няма да ни зарадва.

Флагманското устройство на китайската компания в Европа ще коства впечатляващите 1200 евро. Това е на равнището на iPhone от най-голям клас и най-скъпото от Samsung. Както и от доста други флагмани от най-скъпия ценови сегмент.

Нека да създадем съпоставяне. В Китай устройството коства 685 $ за минималната настройка. Това е една в действителност чудесна цена за предлаганите характерности. Но същото устройство в Европа коства двойно повече!

Почти постоянно китайските устройства в Европа костват доста повече, само че в този случай виждаме двукратна надценка. В същото време можем можем да си спомним за смарт телефоните Nubia, които в Европа костват почти толкоз, колкото и на локалния си пазар, а от време на време даже малко по-малко.

Веднага след излизането търсенето на Vivo X100 и Vivo X100 Pro се усили със 740% спрямо линията Vivo X90. Този считан в края на предходната година за най-мощен смарт телефон в света бе неотложно разпродаден. Както посредством предварителните продажби, по този начин и в офлайн магазините.

Но двойно по-високата цена за Европа сигурно ще отблъсне потребителите. Закупуването на телефона от Китай не е вид, тъй като се блокира опцията за провеждането на телефонни диалози. Спират се и някои съществени услуги.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР