Vivo X Fold2 (в слайдовете се вижда именно Vivo X

...
Vivo X Fold2 (в слайдовете се вижда именно Vivo X
Коментари Харесай

Изтекоха слайдове от презентацията на Vivo X Fold 2

Vivo X Fold2 (в слайдовете се вижда точно Vivo X Fold2, а не Vivo X Fold 2) се чака да се появи този месец, а в този момент в уеб пространството изтекоха няколко слайда от презентацията, евентуално предопределена за търговците на дребно. Ключовите характерности, показани в фотосите, към този момент бяха разкрити от предходни приключвания, в това число за системата върху чипа Snapdragon 8 Gen 2 и бързото 120W зареждане.

Вътрешният екран на X Fold2 се базира на E6 AMOLED матрица, неговият размер на диагонала е 8,03 инча, честотата на освежаване на екрана е 120 Hz, а разграничителната дарба е 2160х1916 пиксела. В слайда се вижда и че яркостта на екрана е 1800 нита, което е извънредно доста и вероятно това е пиковата бляскавост на употребяваната матрица.

Външният екран ще има по-различна E6 матрица, също на Samsung. Това е 6,53-инчов екран с резолюция 1080р и кадрова периодичност 120 Hz. И още, това ще бъде първият в света сгъваем смарт телефон, който и в двата си диспея има вграден скенер за пръстови отпечатъци.

Ще се употребява LPDDR5X оперативна памет и UFS 4.0 флаш диск, само че към момента няма информация с какъв потенциал. Известно е, че смарт телефонът в началото ще се продава от интернет провайдъра vivo V2.

Захранването се реализира от акумулаторна батерия с потенциал 4800 mAh с бързо жично 120 W зареждане и безжично с мощ 50 W. Новият сгъваем смарт телефона на vivo ще бъде с 10% по-лек от предходния заради потреблението на иновационен шарнир.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР