Vivacom започва да предлага новия Realme GT Neo 3. Той

...
Vivacom започва да предлага новия Realme GT Neo 3. Той
Коментари Харесай

Новият 5G смартфон Realme GT Neo 3 е вече във Vivacom - Технологии

Vivacom стартира да предлага новия Realme GT Neo 3. Той се отличава с изключителното си 150 W супер бързо зареждане, 50 МP тройна задна камера, както и първият в Европа Dimensity 8100 5G процесор.

Моделът поддържа мобилни връзки от пето потомство и e изцяло съчетаем с 5G мрежата на Vivacom, която е най-голямата в страната с покритие в над 530 обитаеми места и курорти.

Realme GT Neo 3 се откроява с неповторим „ спортен “ дизайн, въодушевен от високоскоростните спортни коли и включващ две запаметяващи се ленти откъм гърба, предлага се в наследник цвят. Телефонът има 6,7-инчов AMOLED екран, който е с един милиард цвята, съответствие към корпуса от 87.5% и периодичност на освежаване до 120Hz. Резолюцията му е 1080 x 2412 px и е предпазен от Corning Gorilla Glass 5 покритие.

Моделът, който беше показан през март, разполага с тройна задна камера, чийто главен датчик е 50 MP. Тя има функционалност за панорамни фотоси, HDR (High Dynamic Range) поддръжка, както и PDAF (Phase Detection Autofocus). Освен това откъм гърба са ситуирани още един 8 MP ултраширокоъгълен, както и един 2 MP макро датчик. Селфи камерата е 16 MP и също поддържа HDR и панорамно снимане.

Производителността е обезпечена от първия в Европа процесор MediaTek Dimensity 8100 (5 nm) с осем ядра, както и от съществуването 12 GB оперативна памет. Освен мобилни връзки от второ, трето, четвърто и пето потомство, телефонът поддържа също безжичните стандарти Wi-Fi, Wi-Fi Direct, Bluetooth 5.3, NFC, както и системите за сателитно позициониране A-GPS, GLONASS, BDS и GALILEO.

Батерията на Realme GT Neo 3 е с потенциал 5000 mAh, а най-сериозното преимущество на устройството е неговото 150W бързо зареждане, което разрешава то да бъде заредено на 50% за едвам 5 минути. Сред датчиците, налични в модела, са акселерометър, компас, жироскоп, датчик за непосредственост, както и за пръстов отпечатък, който се намира под екрана.

Realme GT Neo 3 може да бъде закупен на цена от 34,98 лева на месец на погашение за 36 месеца и с проект Unlimited MAX.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР