Vivacom започва да предлага Microsoft 365 пакети за малък, среден ...

Vivacom започва да предлага Microsoft 365 пакети за малък, среден

Vivacom предлага Microsoft 365 бизнес планове

Vivacom стартира да предлага Microsoft 365 пакети за дребен, междинен и огромен бизнес за оптимално улеснение на своите бизнес клиенти.

Пандемичната конюнктура, в която продължаваме да живеем, сътвори редица провокации за бизнеса. Малкият бизнес изпитва най-големи компликации в това да се приспособява към новите условия на работа. Поради тази причина Vivacom подхваща стъпка, чиято цел е да дават достъп на своите корпоративни клиенти до редица приложения, които могат да им оказват помощ да правят работата си по-ефективно, да се провеждат и свързват по-лесно с сътрудниците си.

Включени са постоянно настоящите версии на приложенията от Microsoft Office като Word, Excel, Outlook, Microsoft Teams за осъществяване на видео диалози, OneDrive for Business с 1 TB несъмнено място за предпазване и шерване на файлове. Бизнес клиентите могат да се възползват и от Office Online за редакция на документи непосредствено в интернет браузер, Exchange Online - имейл адрес със личен домейн за по-добър имидж и 50 GB място за входящите известия, елементарно ръководство, посредством интуитивна административна подпора, както и съвременни функционалности за сходство и задържане на данни.

Microsoft 365 Business дава следните преимущества:

- По-добра взаимна работа: Microsoft 365 сплотява дружно хората и информацията в споделено работно пространство, което дава опция за чат, групови диалози и онлайн срещи.

- Работа на всички места и когато и да е: реализиране на достъп, редактиране и шерване на файлове на всички места от обичаното ви устройство. Чрез потреблението на Office приложенията, работата в придвижване става доста по-лесна.

- Повишена сигурност: в нашия съвременен свят, приоритет номер 1 за всяка компания е сигурността. Затова Microsoft 365 оказва помощ на фирмите да защитят професионално своя бизнес. Административният център на услугата разрешава на клиентите си да настройват политики за сигурност в едно централизирано място, където могат да ръководят устройствата и приложенията.

- Лесно потребление и ефикасни разноски: едно решение за всички потребности на екипа от по- добра връзка и работливост. Лесно приложение и ръководство, понижаване на потребността от потреблението на голям брой разнообразни решения, което води до усъвършенстване на разноските за бизнеса. С съществуването на Single sign-on функционалност, потребителите логнали се един път в своя акаунт, автоматизирано могат да стартират работа с всяко едно приложение.

Услугата е подобаваща както за дребния бизнес и самостоятелните бизнес притежатели, по този начин и за огромния бизнес. Според потребностите и размера на компанията, клиентите имат опция да избират от разнообразни пакети.

Разнообразните оферти могат да бъдат прегледани тук.

Платена публикация

Източник: profit.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg