Vivacom започва да предлага Microsoft 365 пакети за малък, среден ...

Vivacom започва да предлага Microsoft 365 пакети за малък, среден

Vivacom предлага Microsoft 365 бизнес планове - Технологии

Vivacom стартира да предлага Microsoft 365 пакети за дребен, междинен и огромен бизнес за оптимално улеснение на своите бизнес клиенти.

Пандемичната конюнктура, в която продължаваме да живеем, сътвори редица провокации за бизнеса. Малкият бизнес изпитва най-големи компликации в това да се приспособява към новите условия на работа. Поради тази причина Vivacom подхваща стъпка, чиято цел е да дават достъп на своите корпоративни клиенти до редица приложения, които могат да им оказват помощ да правят работата си по-ефективно, да се провеждат и свързват по-лесно с сътрудниците си.

Включени са постоянно настоящите версии на приложенията от Microsoft Office като Word, Excel, Outlook, Microsoft Teams за осъществяване на видео диалози, OneDrive for Business с 1 TB несъмнено място за предпазване и шерване на файлове. Бизнес клиентите могат да се възползват и от Office Online за редакция на документи непосредствено в интернет браузер, Exchange Online - имейл адрес със личен домейн за по-добър имидж и 50 GB място за входящите известия, елементарно ръководство, посредством интуитивна административна подпора, както и съвременни функционалности за сходство и задържане на данни.

Microsoft 365 Business дава следните преимущества:

- По-добра взаимна работа: Microsoft 365 сплотява дружно хората и информацията в споделено работно пространство, което дава опция за чат, групови диалози и онлайн срещи.

- Работа на всички места и когато и да е: реализиране на достъп, редактиране и шерване на файлове на всички места от обичаното ви устройство. Чрез потреблението на Office приложенията, работата в придвижване става доста по-лесна.

- Повишена сигурност: в нашия съвременен свят, приоритет номер 1 за всяка компания е сигурността. Затова Microsoft 365 оказва помощ на фирмите да защитят професионално своя бизнес. Административният център на услугата разрешава на клиентите си да настройват политики за сигурност в едно централизирано място, където могат да ръководят устройствата и приложенията.

- Лесно потребление и ефикасни разноски: едно решение за всички потребности на екипа от по-добра връзка и работливост. Лесно приложение и ръководство, понижаване на потребността от потреблението на голям брой разнообразни решения, което води до усъвършенстване на разноските за бизнеса. С съществуването на Single sign-on функционалност, потребителите логнали се един път в своя акаунт, автоматизирано могат да стартират работа с всяко едно приложение.

Услугата е подобаваща както за дребния бизнес и самостоятелните бизнес притежатели, по този начин и за огромния бизнес. Според потребностите и размера на компанията, клиентите имат опция да избират от разнообразни пакети.

Източник: offnews.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg