Vivacom вече ще предлага 5 нови Unlimited тарифи с включени ...

Vivacom вече ще предлага 5 нови Unlimited тарифи с включени

Vivacom лансира нови Unlimited планове с включени неограничени минути, мегабайти и SMS-и във всички тарифи

Vivacom към този момент ще предлага 5 нови Unlimited цени с включени неограничени минути, мегабайти и SMS-и на атрактивни цени и с спомагателни придобивки за клиенти на закрепени услуги, започващи от 18.99 лв.. Всички проекти имат включен достъп до 5G мрежата на Vivacom.

„ Изключително съм горделив, че Vivacom е първият телеком, който предлаганеограничени проекти за всички консуматори, във всички ценови категории, за първи път в България. Четири от цените имат включен достъп до мобилното приложение EON за извънредно висококачествено ТВ преживяване. Очакваме засилен интерес към проекта Unlimited 100, който ще даде на нашите консуматори всичко, от което имат потребност в един проект – неограничени благоприятни условия за другарство, обичаното видео наличие в HD, безукорен стрийминг, безконечен браузинг в обществените врежи – и всичко това с високо качество и скорост “, сподели Николай Андреев, основен изпълнителен шеф на Vivacom.Николай Андреев, основен изпълнителен шеф на Vivacom

Unlimited проектите ще се оферират на цени от 18.99 лв. до 59.99 лв. и всеки от тях обезпечава цялостна бистрота и предвидимост на месечната сметка, като в същото време икономисват на потребителите пари от месечните фактури. Всички клиенти, в взаимозависимост от своите потребности и ползване на мобилни данни, могат елементарно да изберат най-подходящия за тях проект, със скоростта, която им е нужна.

Unlimited 2 се предлага за клиенти, които употребяват телефона си най-вече за дълги диалози, чат връзка и слушане на музика през разнообразни музикални платформи. В този проект скоростта доближава до 2Mbps.

Unlimited 10 е за консуматори, които обичат да употребяват обществени медии и да сърфират безпределно в мрежата със скорост, достигаща до 10 Mbps, освен това бързо и елементарно.

Unlimited 100 дава на потребителите всичко належащо в един проект – неограничени диалози, SMS и мегабайти, обичано HD видео наличие, съвършен стрийминг, сърфиране в обществени мрежи и уеб сайтове без никакво закъснение и събаряне на файлове с висока скорост. Това е съвършената цена, предлагаща всичко належащо на потребителите на мобилни услуги.

Unlimited 300 е най-подходящ за професионално равнище на игри и/или работа от разстояние. Той дава свободата за супер бързо събаряне на файлове или безпроблемно присъединяване в конферентни диалози с кристално видео и тон.

Unlimited MAX разрешава на клиентите да употребяват цялостния капацитет на мрежата и устройството. План с неограничена интернет скорост, който дава на потребителите цялостна независимост за 4K видео наличие, гейминг с най-високо качество на графики и анимации или да работят безпроблемно вкъщи, на открито или на път.

Неограничените мобилни цени са годни за всички частни и бизнес клиенти, сключили/преподписали договорите си.

От юли 2020 година Vivacom е част от United Group, водещия телекомуникационен и медиен оператор в Централна и Източна Европа с пазар от 40 милиона души. Нова Броудкастинг Груп и медийната група Телеграф също са част от United Group.

Базираната в Холандия United Group опирира в осем страни, компанията има близо 15,38 милиона дейни услуги и повече от 14491 хиляди чиновници към 30 юни 2022 година United Group има най-широкото покритие в района и предлага на потребителите най-атрактивната селекция от телевизионно наличие. Значителните вложения в цифрова инфраструктура, наличие и технологии подсигуряват превъзходството на продуктите и услугите, които дава на клиентите. United Group е мажоритарна благосъстоятелност на BC Partners, една от най-големите международни капиталови компании, от март 2019 година

Източник: dnews.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg