Vivacom вече предлага на потребителите представения съвсем наскоро смартфон POCO

...
Vivacom вече предлага на потребителите представения съвсем наскоро смартфон POCO
Коментари Харесай

Vivacom предлага новия смартфон POCO X4 Pro 5G

Vivacom към този момент предлага на потребителите показания напълно неотдавна смарт телефон POCO X4 Pro 5G. Той е моден и функционален модел, който се откроява с мощен 108 MP главен датчик на камерата. Апаратът поддържа мобилни връзки от пето потомство и e изцяло съчетаем с 5G мрежата на Vivacom, която е най-бързата в България въз основата на разбор на Ookla® на Speedtest Intelligence® 1. Тя е и най-голямата 2 в страната с покритие в над 530 обитаеми места и курорти.

Дисплеят на POCO X4 Pro 5G е FHD+ AMOLED, с диагонал 6.67”. Резолюцията му е 2400 x 1080 px, а честотата на освежаване – 120Hz, което подсигурява безпроблемно и безпрепятствено образно преживяване. В допълнение, свръхбързата периодичност на реакция при допиране от 360 Hz доста понижава латентността и реагира на всяко деяние с сензитивност и точност. Дисплеят е усъвършенстван за икономисване на сила, осигурявайки на притежателя на устройството целодневна работа, без терзание за намаляващото равнище на батерията. Защитен е от Gorilla Glass 5 покритие.

Задната камера на смарт телефона е тройна с цели 108 MP в главния датчик и усъвършенстван изкуствен интелект (AI), което подсигурява високото качество на фотосите и видеоклиповете, без значение от изискванията. Отзад са ситуирани още един 8MP и един 2MP датчик. Селфи камерата е 16MP и разполага с голям брой режими и резултати.

Процесорът на модела е 8-ядрен Qualcomm Snapdragon 695 и подсигурява по-висока енергийна успеваемост и по-нисък разход на сила, без това да е за сметка на продуктивността.

Телефонът се предлага с 6 GB оперативна и 128 GB вътрешна памет. Втората може да се усили до 1TB, посредством карта, като за задачата се употребява слотът за втория nano SIM.

Батерията на POCO X4 Pro 5G е с потенциал 5000 mAh и може да издържи над два дни с едно зареждане. В добавка тя разполага с 67W бързо зареждане, благодарение на което устройството
може да се зареди от 0 до 100 % единствено за 41 минути. Операционната система е Android.

Сред екстрите на модела е също вграденият датчик за пръстови отпечатъци.

POCO X4 Pro 5G може да бъде взет на погашение за 36 месеца на цена от 14,98 лева на месец, в композиция с 2-годишен контракт за мобилен Unlimited 150.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР