VIVACOM в първият оператор у нас, който започва предлагането на

...
VIVACOM в първият оператор у нас, който започва предлагането на
Коментари Харесай

VIVACOM в първият оператор у нас, който започва да предлагa устройства на бранда REALME

VIVACOM в първият оператор у нас, който стартира предлагането на устройствата на новата марка REALME. Технологичният бранд е най-новото попълнение в портфолиото от артикули на VIVACOM и е още една стъпка на компанията към облекчаване на другите потребителски потребности и стремежи.

е първият модел на марка, който ще се предлага в комерсиалната мрежа и онлайн магазина на оператора. Той съчетава моден дизайн, висока продуктивност и страхотна камера, с цел да задоволи всички потребности на динамичния работещ човек.

REALME C3 има просторен 6.5-инчов HD+ екран, за ужасно преживяване на картината при гледане на видео или игри. Моделът поддържа мрачен режим, за по-доброто образно разбиране на графиката в тъмната част на денонощието, а покритието му е Corning Gorilla Glass 3.


REALME C3 употребява мощния 8-ядрен процесор MediaTek Helio G70, който извършва дилемите с висока продуктивност и ниска консумация на сила, а вграденият изкуствен интелект усъвършенства процесите, с цел да обезпечи оптимално улеснение и наслаждение при осъществяване на дилемите.

Устройството е оборудвано с 3 GB RAM памет и 64 GB вътрешна памет за предпазване на всички значими файлове и фотоси, а с помощта на слота на micro SD може да се разшири до 256 GB.


За всички, които обичат да бъдат фотографи с мотив и без, смарт телефонът предлага тройна съществена камера с вграден изкуствен интелект – 12 МР главен обектив + 2 МР макро обектив + 2 МР датчик за боке резултати. Камерата поддържа снимане на Slow Motion видео и има Chroma Boost и HDR mode, които вършат цветовете още по-наситени и контрастни.

А за страхотни селфита се употребява 5 МР селфи камера, с вграден изкуствен интелект за разкрасяване на фотосите и HDR.

Моделът разполага с мощна батерия с потенциал 5000 mAh, която подсигурява на потребителите най-малко два дни интензивно потребление на устройството – над 19 часа гледане на видео и над 38 часа в режим на диалози. REALME C3 поддържа и 10W бързо зареждане на батерията.

Смартфонът се отключва с биометрични данни на ползвателя посредством датчик за пръстови отпечатъци, или благодарение на предната камера и опцията за лицево различаване.


REALME C3 има гальовен, въодушевен от изгрева дизайн на гърба, с преливащи слънчеви лъчи в релефно покритие. Моделът има слот за две Nano SIM карти и обособен слот за micro SD карта, което разрешава потреблението и на трите по едно и също време.

се предлага в наследник и червен цвят и магазините и онлайн на уеб страницата на VIVACOM на страхотната цена от 9,98 лева на месец с проект Smart XL.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР