Vivacom стартира продажбите на представените съвсем наскоро смартфони Huawei nova

...
Vivacom стартира продажбите на представените съвсем наскоро смартфони Huawei nova
Коментари Харесай

Vivacom с промоционална оферта за Huawei nova Y70 и Huawei nova Y90

Vivacom започва продажбите на показаните напълно неотдавна смарт телефони Huawei nova Y70 и Huawei nova Y90, в комплект с умната гривна Huawei Band 7, при доста атрактивни условия.

Двете нови попълнения към серията nova се открояват с изчистен и грациозен дизайн, мощни акумулатори и огромни екрани.

Потребителите имат опция да се възползват и от 6-месечна застраховка на екрана на двата модела, обезпечена от HUAWEI Consumer Business Group България.

Huawei nova Y70



Батерията на този смарт телефон е с извънреден потенциал от 6000 mAh, което разрешава моделът да се зарежда единствено два пъти седмично. В добавка тя разполага с умна технология за икономисване на сила на Huawei и поддържа 22.5W Huawei SuperCharge.

Освен това моделът може да разпознава и изключи потреблението на сила от приложения, които не са употребявани от потребителя и не са базови. Той може също по този начин да обезпечи излаз от 5V/1A4, трансформирайки се в пълноценно захранващо устройство за смарт часовници, гривни и смарт телефони Huawei.

Сред преимуществата на модела е и неговият 6.75-инчов Huawei FullView екран, чието съответствие към корпуса е впечатляващите 90.26%, предлагайки доста по-добро преживяване при гледането на изображения, видеоклипове и игри.

Екранът разполага с щадящите очите режими - интелигентно затъмняване, светещ екран и електронна книга, което подсигурява удобно гледане, без значение от околната светлина.

В добавка смарт телефонът поддържа неотдавна осъвременената Huawei SuperSound система, която усъвършенства качеството на звука и обезпечава по-дълбок бас, по-ясни междинни честоти и е със доста усъвършенстван динамичен обсег и чувство за пространството. Виртуалният 9.1-канален звуков резултат от своя страна прибавя 3D резултати към звука.

Huawei nova Y70 има тройна задна камера, включваща 48 MP (f/1.8 бленда) главен датчик с висока разграничителна дарба, 120° 5 MP ултраширокоъгълен и 2 MP датчик за дълбочина.

Селфи камерата е 8 MP, поддържа боке резултати и дружно със независимо създадения AI Beauty логаритъм на Huawei може да сътвори самостоятелни настройки въз основа на характерностите на потребителя като възраст и пол. Телефонът разполага и с EROFTS технология за супер компресиране на файлове, която понижава употребяваното място при записване на игри, музика и други файлове.

Huawei nova Y70 в комплект с умната гривна Huawei Band 7 могат да бъдат закупени на цени от 9.98 лева на месец на погашение за 24 месеца, в композиция с 2-годишен контракт за мобилен проект Unlimited 50.

Huawei nova Y90



От своя страна, този смартон е с 6.7-инчов диагонал на Huawei FullView екрана, 94% съответствие към корпуса и резолюция 1080 х 2388 пиксела. Той е с ултра – тънки рамки и периодичност на освежаване от 90Hz. Задната му камера също е тройна и е ситуирана симетрично в средата на корпуса.

Тя разполага с един 50 MP (f/1.8 бленда) главен датчик с висока разграничителна дарба и PDAF (Phase Detection Autofocus) технология, един 2 MP макро и един 2 MP датчик за дълбочина. Предната камера на този модел също е 8 MP.

Телефонът е усъвършенстван за снимане през нощта и поддържа алтернатива за по едно и също време снимане с предната и задната камера – за основаване на по-оригинално наличие от влогъри и инфлуенсъри.

Макар и да отстъпва на Huawei nova Y70, батерията на Huawei nova Y90 също е доста мощна - 5000 mAh и поддържа 40W HUAWEI SuperCharge, което разрешава зареждане на 50% от потенциала единствено за 30 минути. Устройството разполага и с вграден помощник за здравето на батерията. Процесорът на модела е 8-ядрен Qualcomm SM6225 Snapdragon 680 4G (6 nm).

Huawei nova Y90, в комплект с умната гривна Huawei Band 7 могат да бъдат закупени на цени от 13.98 лева на месец на погашение за 24 месеца, в композиция с 2-годишен контракт за мобилен проект Unlimited 50.

Huawei Band 7

Смарт гривната Huawei Band 7, от своя страна, е стилна и ултра - тънка с голям брой потребни функционалности за спорт и следене на здравето. Сред тях са Huawei TruSeen™ 4.0 за по-прецизно следене на сърдечния темп, мониторинг на равнището на О2 в кръвта, следене на съня, на равнищата на стрес, на упражненията за дишане, както и на менструалния цикъл при дамите.

Разполага с 96 режима за извършения, функционалност за автоматизирано засичане на извършения, научния TruSport™ логаритъм за спорт и доста други варианти за физическа интензивност. Дизайнът на устройството е минималистичен, а в добавка разполага с голям брой авансово конфигурирани циферблати.

Дисплеят е 1.47 инчов AMOLED, с резолюция 194 x 368 px. Корпусът на гривната е изработен от полимер, а каишката - от силикон. Може да демонстрира известия за входящи повиквания, както и да ги отхвърля.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР