Vivacom стартира продажбата на първия Vivacom 5G смартфон, който ще

...
Vivacom стартира продажбата на първия Vivacom 5G смартфон, който ще
Коментари Харесай

Vivacom представи първия си 5G смартфон ипремахва ограниченията на скоростта във всички Unlimited планове

Vivacom започва продажбата на първия Vivacom 5G смарт телефон, който ще предложи на цена единствено от 1 лев на месец с проект Unlimited 300. Телекомът отстранява и рестриктивните мерки в интернет скоростта на всички Unlimited проекти до 31 октомври 2023 година.

„ Тези страхотни оферти са за всички наши клиенти във връзка една година от лансирането на напълно новото ни портфолио от неограничени проекти във всички ценови категории. С тази стъпка дадохме опция за цялостна независимост в общуването и променихме телеком пазара в България вечно. И резултатите през днешния ден потвърждават, че тази независимост е високо оценена от нашите клиенти “, сподели Николай Андреев, основен изпълнителен шеф на Vivacom.

Vivacom 5G смарт телефон е съвършено решение за всички, които желаят налично 5G устройство, което може всичко. Той идва с 3 години гаранция и има редица впечатляващи характерности, които покриват потребностите на актуалните консуматори. Vivacom 5G смарт телефон предлага 6.52 “ HD+ екран, 50-мегапикселова двойна съществена камера, 128GB вградена памет и 4GB оперативна памет. Смартфонът има издръжлива батерия и поддържа NFC технологията за лесни, бързи и безконтактни заплащания непосредствено с телефона. До 31 октомври 2023 година той ще се предлага с цена на лизинг за 24 месеца при подписване на 24-месечен контракт за Unlimited 300.

„ С лансирането на Vivacom 5G смарт телефон, даваме опция на нашите клиенти за още по-пълноценно и ужасно 5G преживяване – наличен 5G телефон, неограничени проекти и скорости и достъп до най-голямата 5G мрежа в България, която продължаваме да разрастваме. До края на годината планираме да осигурим покритие на 85% от популацията в страната и по този метод продължаваме да вършим технологиите налични за все по-голям брой хора в България “, добави Николай Андреев.

„ Вече съвсем половината от клиентите на Vivacom употребяват Unlimited проекти, като единствено за последната година отчитаме близо 50% растеж в потреблението на данни. За нас това е доказателство, че клиентите ни в действителност правят оценка свободата и опциите на неограничените проекти и се възползват оптимално от тях “, сподели Стоян Каранлъков, основен търговски шеф на Vivacom.

Vivacom не стопира да предлага едни от най-хубавите артикули и услуги, основани на най-съвременните технологии. 5G мрежата на телекома съумя да се наложи като най-голямата в страната с покритие от 83% от популацията на България. 10 GIGA оптичната мрежа на Vivacom към този момент покрива 500 000 семейства в страната, a единствено за две години от старта интерактивна телевизия EON към този момент се гледа от над 600 000 консуматори в страната.

През 2023 година Vivacom стартира и 5G високоскоростен интернет за дома и по този начин даде опция на клиентите си да гледат EON в съвършено качество и да разчитат на супер бърз интернет за работа или развлечение, без да се тормозят за скоростта. И всичко това тук-там без оптична съгласуваност или в отдалечени региони. През юни тази година, телекомът пусна и първия 5G предплатен пакет в България – FREE2GO, с което добави опциите за пълноценно потребление на цялостния капацитет на най-голямата 5G мрежа в страната, от всеки и на всички места

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР