Vivacom стартира онлайн кампания, в която актуални устройства на Huawei

...
Vivacom стартира онлайн кампания, в която актуални устройства на Huawei
Коментари Харесай

Vivacom стартира онлайн кампания с устройства на Huawei с отстъпки до 100 лева -

Vivacom започва онлайн акция, в която настоящи устройства на Huawei се оферират с отстъпка до 100лв. и в комплект с аксесоари. Офертите са годни до 13.09.2022 година

Част от самодейността са и новите премиум безжични слушалки Huawei FreeBuds SE. Те комбинират неповторим дизайн с първокачествен тон и голям брой смарт функционалности за по-голямо улеснение.

Сред останалите устройства в онлайн акцията са настоящи модели смарт телефони и умни аксесоари.

HUAWEI NOVA Y90

HUAWEI NOVA Y90 е тъничък смарт телефон с 6,7 инча екран и 94% отношение към корпуса. Резолюцията му е 1080 х 2388 пиксела. Тройната му камера е ситуирана симетрично на гърба му. Основният му датчик е 50 MP и разполага с още два по 2 MP – макро датчик и датчик за дълбочина. Притежава още една камера, намираща се начело и е с резолюция 8 MP. С опцията за по едно и също време снимане с предната и задната камера и усъвършенствания нощен режим, моделът е извънредно подобаващ за влогърите и инфлуенсърите. Има мощна батерия с 5000 mAh потенциал и поддържа 40 W супер бързо зареждане, с чиято помощ зареждането до 50% става единствено за 30 минути. В рамките на акцията се предлага дружно със смарт гривната BAND 7.

HUAWEI P50 PRO

HUAWEI P50 PRO е един от красивите модели на Huawei, който се отличава със своя 6,6-инчов OLED екран и резолюция 2700 x 1228 px. Притежава четворна камера и датчици с резолюция 64MP, 50MP, 40MP и 13MP. Селфи камерата му пък е 13 MP. Снабден е с 8-ядрен Snapdragon 888 4G процесор и батерия с потенциал 4360 mAh. Поддържа 66 W бързо зареждане, както и 50 W бързо безжично зареждане. Идва в комплект със смарт часовника WATCH GT2 46MM и 100 лева отстъпка от Vivacom.

HUAWEI P50 POCKET

Още един функционален модел, който също по този начин е от сгъваемите смарт телефони на Huawei. В разгърнато положение екранът му е 6,9 инчов OLED екран, а когато е прегънат може елементарно да се носи в дамската чанта или в джоб. Има тройна задна камера, а главният датчик е 40 MP. Другите два са с резолюция 32 MP и 13 MP, а предната камера на телефона е 10,7 MP. Разполага с мощен 8-ядрен развой и батерия с потенциал 4000 mAh. По време на акцията почитателите на марката могат да се снабдят със смарт телефона с отстъпка от 100лв. и в комплект с WATCH FIT MINI.

HUAWEI GT3 42MM ELEGANT

HUAWEI GT3 42MM е грациозен смарт часовник, който има разнообразни и функционални екстри. Батерията му устоя до 7 дни и се зарежда безжично. Има няколко датчика, от които жироскопичен, оптичен датчик за премерване на пулс, датчик за премерване на атмосферното налягане, опция за следене на равнищата на О2 в кръвта, както и съня и равнищата на стрес. При закупуване на часовника от онлайн магазина на Vivacom до 13.09.2022 година, клиентите получават и спомагателна каишка.

Huawei FreeBuds SE

Първото нещо, което прави усещане при Huawei FreeBuds SE е техният грациозен дизайн и истинска издължена форма, която ги прави доста комфортни за носене. Моделът се предлага в два цвята – бяло и небесно синьо. Всяка слушалка е с дължина 20,6 мм., ширина 20,0 мм. и височина 38,1 мм., а тежестта й е към 5,1 грама. За стилния дизайн способства и калъфът за носене и зареждане, който от своя страна е с дължина 70 мм., ширина 35,5 мм. и височина 27,5 милиметра. Неговото тегло е към 35,6 гр. без слушалките.

Зад красивия дизайн се крият две устройства, снабдени с най-новите аудио технологии за кристално чисто качество на звука. В добавка те разполагат и с технология за интензивно шумопотискане по време на диалог. Управляват се посредством двойно потупване на сензитивната повърхнина и разполагат с G-сензор, датчик Hall effect и инфрачервен датчик. С помощта на G-сензора им потребителят може да сложи на пауза възпроизвеждането на музика с двукратно допиране на слушалките. По същия метод може да се отговори и затвори на повикване.

Huawei FreeBuds SE работят с процесор BES2500IZ. Свързват се с други устройства посредством безжичния стандарт Bluetooth 5.2, а настройките им могат да се персонализират от приложението Huawei AI Life, което е налично за мобилните операционни системи Android и iOS.

Капацитетът на батерията на всяка слушалка е 37 mAh, а на калъфа - 410 mAh. Слушалките устоят шест часа в режим на възпроизвеждане на музика и четири часа непрестанен диалог. Продължителността на живота им може да се усили благодарение на кутийката за зареждане до 24 часа за възпроизвеждането на музика и до 16 часа за гласови повиквания. Времето за зареждането им в кутията е към 1,5 ч., а на самата кутия, без те да са вътре - към 2 часа.
Слушалките Huawei FreeBuds SE поддържат стандарт IPX4 за резистентност на намокряне и прахуляк. Още едно преимущество е, че в комплекта към тях са добавени и три чифта накрайници за уши (голям, междинен и малък), което разрешава да паснат още по-удобно на спецификите на всяко ухо.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР