Vivacom стартира нова онлайн кампания, включваща смартфони и смарт устройства

...
Vivacom стартира нова онлайн кампания, включваща смартфони и смарт устройства
Коментари Харесай

Vivacom пуска телефони и смарт устройства Xiaomi с отстъпки до 200 лв. 

Vivacom започва нова онлайн акция, включваща смарт телефони и смарт устройства на марката Xiaomi с отстъпки до 200 лева Тя ще продължи през целия месец септември, в който потребителите обичайно се приготвят за новата образователна година и търсят положителни оферти за телефони и умни уреди за дома. 

До края на месец септември, клиентите могат да се възползват от отстъпките на модели като Redmi Note 11 Pro 5G, Poco X3 Pro и Xiaomi Mi Robot Mop 2 Pro. 
Redmi Note 11 Pro 5G 
Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G е извънредно функционален модел, поддържащ мобилни връзки от пето потомство. Разполага с 6,67-инчов AMOLED екран и резолюция на екрана 2400 x 1080 пиксела. Впечатляващата му тройна задна камера е с 108-мегапикселов главен датчик, 8 MP ултраширокоъгълен датчик и 2 MP датчик за дълбочина. Предната камера е 16 MP. Снабден е с 8-ядрен Qualcomm Snapdragon 695 процесор, а потенциалът на батерията му е 5000 mAh. Част от екстрите му са 67W бързо зареждане, датчик за пръстови отпечатъци и Corning Gorilla Glass 5 отбрана. 
Xiaomi 12 5G 
XIAOMI 12 5G е още един открояващ се модел с 6,28-инчов AMOLED екран, 2400 x 1080px. резолюция и периодичност на освежаване 120Hz. Работи с 8-ядрен Snapdragon 8 Gen 1 процесор, потенциалът на батерията 4500 mAh с 67 W бързо зареждане може да се зареди до 100% единствено за 39 мин. Има тройна задна камера - 50 MP главен датчик, 13 MP ултраширокоъгълен и 5 MP телемакро датчик. Любителите на селфитата могат да се насладят на 32 MP резолюция на предната камера. Предлага се дружно със смарт гривната MI BAND 6 и с отстъпка от 200 лева. 
Poco X3 Pro  
Този модел е с 6,67-инчов IPS LCD екран, за чиято отбрана се грижи Corning Gorilla Glass 6. Отношението на екрана към корпуса е 84.6%, а резолюцията - 1080 x 2400 px. Отзад е ситуирана четворната му камера. Основният и датчик е 48 MP, а с изключение на него разполага и с един 8 MP ултраширокоъгълен, 2 MP макро и 2 MP датчик за фрагменти с дълбочина. Селфи камерата е 20 MP. Снабден е с 8-ядрен Qualcomm Snapdragon 860, а една от най-отличителните му екстри е огромният потенциал на батерията - 5160 mAh. Поддържа също и 33W бързо зареждане.
Mi Air Purifier Pro H
Xiaomi Mi Pro Purifier Air H е един от по-различните уреди на марката. Това е пречиствател за въздух, който е на пазара от 2020г. Капацитетът му на разчистване е 600m3/h и обгръща повърхност от 42 до 72 кв. м. Свързва се посредством Wi-Fi и е съчетаем както с Android, по този начин и с IOS операционна система. Теглото на пречиствателя е 9,2 кг. и до 30.09 клиентите могат да го закупят от Vivacom с отстъпка.
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro
Това устройство е още едно от умните помощници за дома на Xiaomi, с които може да се сдобиете на специфична цена от онлайн магазина на телекома. Роботът може да се употребява като прахосмукачка и моп, както по едно и също време, по този начин и настрана. Може да почиства в два режима – мокро или изсъхнало разчистване. Разполага с лазерна навигационна система, която дейно сканира и бързо картографира комплицираната на целия дом, с цел да възнамерява маршрута си за разчистване. Има 16 разнообразни типа датчици и може да се ръководи посредством приложението Mi Home, както и с гласовите асистенти Amazon Alexa и Гугъл Assistant.

Ако обявата ви е била забавна и потребна, не пропускайте да ни последвате в обществените мрежи Фейсбук, LinkedIn, Twitter и Instagram, както и да се запишете за E-mail бюлетина ни.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР