Vivacom стартира нова игра, наречена Създай своя детски профил в

...
Vivacom стартира нова игра, наречена Създай своя детски профил в
Коментари Харесай

Vivacom ще подари 1000 детски дистанционни EON KIDS в нова игра

Vivacom започва нова игра, наречена „ Създай своя детски профил в EON TV “. Тя ще се организира от 15 ноември до 31 декември 2021 година.

Първите 1000 участници, изпълнили изискванията на играта, ще получат подарък детско дистанционно управление EON KIDS. За да го завоюват, те би трябвало да имат дейна EON телевизионна услуга, основан детски профил, както и до 31.12.2021 година да попълнят уеб форма за заявяване на присъединяване в играта на уеб страницата на компанията:

Платформата EON дава опция за основаване на специфичен детски профил съгласно възрастта на детето. Така то ще може да гледа богато, определено наличие, което е уместно за него. За облекчение на дребните фенове има и функционалност за търсене по картинки - с едно тракване върху фотографията на обичания им воин, децата могат да намерят цялото наличие с него в EON Видеотеката. Докато те се забавляват или образоват, родителите им могат да бъдат спокойни, че няма да попаднат на неуместно за възрастта им наличие. Детските профили могат да бъдат предпазени с ПИН код и по този начин да се подсигурява, че детето не може да напусне безвредната среда.

Детското отдалечено е със специфичен, изчистен дизайн, подобаващ за най-малките фенове. То разполага единствено с копчетата, нужни за ръководство на детския профил.

Платформата ЕON на Vivacom е създадена от центъра за високотехнологични нововъведения на United Group - United Cloud. Тя се предлага в три пакета – LIGHT, FULL и PREMIUM. EON LIGHT е на специфична промоционална цена от 1 лева на месец за първите 2 месеца при поръчка в магазин и 3 – при онлайн поръчка, а пакетите FULL и PREMIUM са на цена от 1 лева на месец за първите 4 месеца при поръчка в магазин или за първите 6 месеца при поръчка през онлайн магазина на оператора.

Повече информация за EON може да откриете на
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР