Vivacom спечели първо място в категорията Инвеститор в човешкия капитал“

...
Vivacom спечели първо място в категорията Инвеститор в човешкия капитал“
Коментари Харесай

Vivacom спечели призовото първо място в категорията „Инвеститор в човешкия капитал“

Vivacom завоюва първо място в категорията „ Инвеститор в човешкия капитал “ за Лятната си стажантска стратегия в годишните награди за виновен бизнес за 2023 на Българския конгрес на бизнес водачите.

„ Радваме се, че получаваме това високо самопризнание точно за Лятната ни стажантска стратегия. То идва изцяло справедливо, откакто предходната година отбелязахме 20-то юбилейно издание и го надградихме с нови начинания. Те направиха програмата още по-атрактивна и ефикасна за страхотните младежи, които се включиха. 51 стажанти минаха през Лятната ни стажантска стратегия, а половината от тях останаха на работа в компанията. Отличието идва тъкмо в точния момент за старта на 21-то издание на Лятната ни стажантска стратегия “, показа Малина Чавдарова, шеф „ Човешки запаси “ във Vivacom.
 награди Vivacom
За 20-те издания през Лятната стажантска стратегия на Vivacom са минали над 1650 стажанти, от които всяка година над 40% не престават кариерното си развиване в компанията, а над 20% от всички чиновници в компанията са почнали развиването си като стажанти.
„ Инвеститор в човешкия капитал “ е втората огромна премия за работодателската политика на Vivacom, откакто в края на 2023 компанията беше отличена за „ Любим шеф “ в влиятелните награди за най-хубав шеф на България – Career Show Awards 2023.
 награди Vivacom
Националния конкурс на Българския конгрес на бизнес водачите отличава приноса на бизнеса за построяването на обективна и стимулираща работна и обществена среда. В премиите тази година се състезаваха 82 компании в 7 категории, а за наградата „ Инвеститор в човешкия капитал ” Vivacom се подреди на първа позиция измежду 18 компании.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР