Vivacom ще зарадва всички меломани със супер преживявания и атрактивни

...
Vivacom ще зарадва всички меломани със супер преживявания и атрактивни
Коментари Харесай

Три дни музика и забавление в Пловдив с EON от Vivacom

Vivacom ще зарадва всички меломани със супер прекарвания и атрактивни награди по време на музикалните концерти в Пловдив - Coca Cola The Voice Happy Energy Tour и фестивала Francofolies. Посетителите ще чуят онлайн шлагерите на международно известните Ищар и Rudimental, както и на българските поп звезди като DARA, Криско, Михаела Маринова и доста други. За да бъде преживяването още по-вълнуващо, почитателите могат да се забавляват в специфичния EON ъгъл на Vivacom и да завоюват супер награди.
Прочетете още
На 20 юни „ градът под тепетата “ ще бъде втора спирка от най-мащабното турне у нас Coca Cola The Voice Happy Energy Tour, което ще стартира от 18:00 ч. на площад „ Централен “, като фестивалната зона ще „ отвори порти “ още в 16:00 часа. Ден по-късно, на 21 юни, стартира фестивалът за франкофонска музика Francofolies, който ще продължи до 22 юни с два страхотни концерта на Гребна база Пловдив в двете най-дълги летни вечери.

По време на трите дни, изпълнени с доста музика и развлечение, посетителите ще имат опцията да тестват филмовите си познания с интерактивната игра EON Film Challenge и да завоюват страхотни награди на място. А всеки, който желае да опита шанса си, може да се включи в лотария за огромната премия – един от четири портативни проектора Samsung The Freestyle 2nd Gen.

В допълнение към специфичния EON ъгъл, разполагаем на посетителите ще бъдат три неповторими уреди – EON кули, на които почитателите ще могат да зареждат своите смарт телефони, с цел да уловят най-специалните моменти от всеки концерт.

Най-мащабното турне у нас Coca Cola The Voice Happy Energy Tour ще зарадва стотици хиляди фенове на българската поп музика с музикални осъществявания на най-големите родни звезди – Криско, DARA, Torino & Pashata, Михаела Маринова, Dara Ekimova и Боро Първи. За пръв път на блестящата лятна сцена ще се качи надарената Mila Robert. DJ Mascota & McP ще се погрижат за отличното въодушевление преди всеки от зрелищните концерти, а придвижванията на Remi Toin ще нажежат ситуацията и ще слагат мощно начало на събитието.

На голямата сцена на Francofolies публиката ще чуе едни от най-популярните имена в актуалната международна музика – Ищар и Rudimental. Най-големият фестивал за франкофонска музика се организира за седми път в България, като Пловдив ще бъде хазаин за повторно. И двете вечери на Francofolies дават обещание доста танци, изключителна атмосфера и незабравими осъществявания.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР