Vivacom ще зарадва всички дами по случай Международния ден на

...
Vivacom ще зарадва всички дами по случай Международния ден на
Коментари Харесай

Vivacom представя специална празнична селекция от филми в EON видеотека по случай 8 март

Vivacom ще зарадва всички дами по случай Международния ден на дамата – 8 март, със специфична празнична селекция от филми в EON Видеотека, включващи едни от най-забележителните женски функции в киното. Сред заглавията попадат хитовия сериал „ Сексът и градът “, който се завърна на екрана след повече от 20 години, фентъзи кино лентата на DC „ Жената знамение “ с Гал Гадот в основната роля и историческата драма „ Мария Антоанета “.

Потребителите на EON Видеотека могат да избират от над 30 000 заглавия в най-голямата видеотека в България1. От типичен сантиментални комедии до спиращи дъха драми, EON Видеотека предлага многообразие от филми за всеки усет. Специалната селекция „ Силата на дамата “, отдадена на 8 март, включва също три страхотни трагични трилъра – „ Лейди Макбет “ - история за млада жена, която се дами за богат търговец и пробва да промени ориста си, „ Мис Слоун “, разказващ за хитрия брокер и лобист Елизабет Слоун, както и „ Серена “ с присъединяване на Дженифър Лоурънс и Брадли Купър.

Наскоро Vivacom обнови напълно EON Видеотека, която към този момент е с още по-съвременен и подсъзнателен интерфейс за бърза и лесна навигация, нови функционалности и модернизиран изкуствен интелект за персонализирано предложено наличие.

Част от новостите в EON Видеотека е и екипът от редактори, който селектира филми и сериали в специфични сбирки, отдадени на разнообразни празници и мотиви - Св. Валентин, 3 март, 8 март и доста други. Без значение от търсения род, EON Видеотека предлага на феновете най-вълнуващите тематични заглавия, с цел да трансформира празника в още по-специален миг.

EON се предлага в три пакета – EON LIGHT, EON FULL и EON PREMIUM, включващи разнообразно наличие за всеки усет. Повече информация можете да видите .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР