Vivacom пуска в своята търговска мрежа и в онлайн магазина

...
Vivacom пуска в своята търговска мрежа и в онлайн магазина
Коментари Харесай

Новият смартфон moto e30 вече е във Vivacom -

Vivacom пуска в своята комерсиална мрежа и в онлайн магазина си новия смарт телефон moto e30. Моделът се предлага на доста налична цена и се откроява със моден дизайн, хубав 6,5-инчов екран, както и доста положителни благоприятни условия на своята тройна камера.

Основният акцент при moto e30 е подложен точно върху неговата тройна задна камера с 48 MP главен датчик. Тя разрешава по-ярки и по-изчистени изображения, без значение от светлината, а вградената технология Quad Pixel дава опция за четири пъти по-добра сензитивност при снимане на слаба светлина. Освен това, смарт телефонът разполага още с един 2 MP макро датчик и един 2 MP датчик за дълбочина. Предната му камера е 8 MP.

Важен детайл от дизайна на смарт телефона е неговият 6,5-инчов Max Vision екран с HD+ резолюция (720 x 1600) и периодичност на освежаване 90Hz. Неговото съответствие по отношение на корпуса е 81,7%, което усъвършенства опциите за гледане на филми, играене на игри и друго мултимедийно наличие.

Процесорът на moto e30 е 8-ядрен Unisoc T700. Телефонът разполага с 2GB оперативна и 32GB вътрешна памет. Всичко се зарежда от мощна 5000 mAh батерия. Операционната му система е Android 11 (Go Edition), а измежду екстрите му са още поддръжка на Гугъл Assistant, датчик за пръстови отпечатъци, ситуиран откъм гърба, датчик за непосредственост и акселерометър.

moto e30 идва в комплект със защитно стъкло и може да бъде закупен на погашение на цена от 7,98 лева на месец за 24 месеца, в композиция с 2-годишен абонамент за мобилен проект Unlimited 50.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР