Vivacom пуска в продажба новият , чиято премиера беше съвсем

...
Vivacom пуска в продажба новият , чиято премиера беше съвсем
Коментари Харесай

Новият смартфон Redmi 10 5G вече е във Vivacom

Vivacom пуска в продажба новият, чиято премиера беше напълно неотдавна. Моделът поддържа  мобилни връзки от пето потомство и e изцяло съчетаем с 5G мрежата на Vivacom, която е най-голямата в страната с покритие в над 530 обитаеми места и курорти.

Redmi 10 5G разполага с съвременен дизайн и 6.58-инчов FHD+ Dot Drop екран. Резолюцията му е 2048x1080 пиксела, а отношението към корпуса е 83.6%. Защитен е от Corning Gorilla Glass 3 и тежи 200 грама. Работи с MediaTek Dimensity 700 процесор, а батерията му е с потенциал 5,000 mAh. С цялостна батерия телефонът разрешава работа с него през целия ден, 189 часа в слушане на музика или 22 часа в гледане на видеа. Също по този начин има 18 W бързо зареждане.

Задната камера на модела е двойна с 50MP главен датчик. С високата резолюция и нощния режим феновете на мобилната снимка могат да се насладят на висококачествени фрагменти. Втората задна камера разполага с 2 MP датчик за дълбочина.

Други от екстрите му са непряк датчик за пръстови отпечатъци и AI лицево отключване. Поддържа FM радио и режим за четене.

може да бъде закупен от Vivacom на цена от 12,98 лева месечно на погашение за 36 месеца с проект Unlimited 50 и в комплект със стъклен протектор.

Най-голямо покритие на 5G мрежа след съпоставяне по обществено налична информация към 07.01.22 за покритието на операторите по брой обитаеми места и курорти. Повече на vivacom.bg.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР