Vivacom пуска предварителна поръчка за представените съвсем наскоро смартфони от

...
Vivacom пуска предварителна поръчка за представените съвсем наскоро смартфони от
Коментари Харесай

Vivacom пуска предварителна поръчка на Huawei nova 10 и Huawei nova 10 Pro - Технологии

Vivacom пуска предварителна поръчка за показаните напълно неотдавна смарт телефони от висок клас Huawei nova 10 и Huawei nova 10 Pro. Това са два страхотни модела с неповторим открояващ се дизайн и мощен фокус върху новите трендове във фотографията.

От 20.09 до 02.10 клиентите могат да създадат предварителните си поръчки за моделите в онлайн магазина на Vivacom. Заявените в интервала на акцията поръчки идват в комплект с безжичните слушалки Huawei FreeBuds Pro 2.

Huawei nova 10

Това е хубав смарт телефон, създаден с голям брой нововъведения за снимане и продуктивност. Има извънредно моден дизайн, в който се открояват извитите ръбове и обособената зона за задните камери в златист цвят. Дебелината му е едвам 6,88 мм. Моделът има 6,67 инчов OLED екран с 1 милиард цвята, 120Hz периодичност на освежаване и съответствие към корпуса от 89.6 %. Резолюцията му е 1080 x 2400 пиксела.

На гърба е ситуирана тройна задна камера с 50MP главен датчик, с поддръжка на PDAF, панорамно снимане и HDR. Освен него откъм гърба има един 8MP ултраширокоъгълен и един 2MP датчик за дълбочина.

Процесорът на модела е 8-ядрен Qualcomm SM7325 Snapdragon 778G 4G, направен по 6 nm технология, а графичният процесор е Adreno 642L. Смартфонът поддържа общоприетия набор от безжични мрежи - Wi-Fi, Wi-Fi Direct, Bluetooth 5.2, NFC, както и мрежите за сателитно позициониране A-GPS, GLONASS, BDS и Galileo. Разполага със датчици за пръстови отпечатъци, за непосредственост, акселерометър, компас и жироскоп. Капацитетът на батерията му е 4000 mAh и поддържа 66W бързо зареждане, както и алтернатива за назад зареждане.

Huawei nova 10 Pro

Този модел също се отличава с извънредно хубав дизайн, тъничък корпус (едва 7,88 мм.) и образен акцент върху зоната на задната камера. Самата тя още веднъж е тройна и разполага със същия набор от датчици като при Huawei nova 10.

Дисплеят на Huawei nova 10 Pro е 6,78 инчов OLED и също има 120Hz периодичност на освежаване. Той обаче е със съответствие към корпуса от 91,1%, а резолюцията му е 1200 x 2652 пиксела. Процесорът и графичният процесор на Pro версията са идентични с тези на Huawei nova 10. Модулите за безжична връзка също, както и наборът от датчици.

Pro моделът обаче разполага с по-мощна батерия - с потенциал 4500 mAh, която поддържа 100W бързо зареждане и може да се зареди от 20% на 80% за впечатляващите 10 минути. Телефонът поддържа също и назад зареждане.

И двата модела Huawei nova 10 и Huawei nova 10 Pro са извънредно подобаващи за феновете на селфитата. Впечатляващата им 60MP ултраширокоъгълна предна камера е с автофокус и е способна да снима 4K видео. Поддържа HDR и приближение в обсега 0.7x-5x, както за фотоси, по този начин и за видео.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР