Vivacom пуска предварителна поръчка на новия смартфон iPhone SE, както

...
Vivacom пуска предварителна поръчка на новия смартфон iPhone SE, както
Коментари Харесай

Vivacom пуска предварителна поръчка на новия смартфон на Apple iPhone SE |

Vivacom пуска предварителна поръчка на новия смарт телефон iPhone SE, както и на iPhone 13 Pro и iPhone 13 Pro Max в цвят алпийско зелено и iPhone 13 и iPhone 13 mini в зелено. Предварителната поръчка започва от 18 март в онлайн магазина на телекома. Продажбите стартират от 25 март.

Новият iPhone SE е мощен и наличен смарт телефон с присъщия за линията стилен и резистентен дизайн и впечатляващи обновления в редица области. Неговата продуктивност е усъвършенствана доста от новия A15 Bionic чип на Apple. Моделът разполага също с напълно нова система от камери, 5G съгласуваност, продължен живот на батерията и усъвършенствана устойчивост.

Новите зелени смарт телефони iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 и iPhone 13 mini от своя страна уголемяват най-иновативната линия iPhone модели досега с грациозен дизайн, висока продуктивност и функционалност. Те включват чип A15 Bionic на Apple, покритие Ceramic Shield начело, усъвършенствано 5G преживяване и усъвършенствана системи от камери за зашеметяващи фотоси и видеоклипове. Моделите ще се оферират в цветове алпийско зелено и зелено.

Всички нови iPhone модели поддържат 5G мобилни мрежи и са изцяло съвместими с мрежата от пето потомство на Vivacom, която е най-бързата в България въз основата на разбор на Ookla® на Speedtest Intelligence®. Тя е и най-голямата в страната с покритие в над 220 обитаеми места и курорти.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР