Vivacom продължава експанзията си у нас с придобиването на още

...
Vivacom продължава експанзията си у нас с придобиването на още
Коментари Харесай

Vivacom купува още един местен оператор на телевизия и интернет

Vivacom продължава експанзията си у нас с придобиването на още един местен снабдител на интернет и тв услуги. 100% от капитала на „ Телнет “ ООД ще стане благосъстоятелност на телекома.

Операторът има наличие в над 110 обитаеми места в областите Велико Търново, Габрово и Русе и в своето публично изказване от Vivacom го разказват като „ един от доставчиците с добре развита мрежа и дистрибуция в района “.

Предстои регулаторните органи у нас да се произнесат по договорката и се чака тя да бъде финализирана през 2022 година. Това ще разреши на Vivacom да предлага услугите си на повече консуматори и е последната сходна стъпка към разширение на обсега на компанията у нас след придобиването ѝ от основаната в Нидерландия United Group.

По-рано през годината в поредност от покупко-продажби от Vivacom оповестиха за откупуване на още няколко местни оператори, в това число Net1 и ComNetSofia в София, NetWorx, която оперира в няколко области в Северна България, както и кабелния оператор N3 от Пловдив.

Това е първият сходен ход, оповестен обществено, след встъпването в служба на новия основен изпълнителен шеф, Николай Андреев.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР