Vivacom продължава да надгражда своето разнообразно портфолио от дигитални услуги

...
Vivacom продължава да надгражда своето разнообразно портфолио от дигитални услуги
Коментари Харесай

Vivacom предоставя бързо и лесно винетка и онлайн застраховка за всички потребители

Vivacom продължава да надгражда своето разнообразно портфолио от цифрови услуги с формалното пускане на продажбите на електронни винетки и онлайн обезпечаване. С тези онлайн услуги телекомът дава цифрово потребителско прекарване от ново потомство и улеснява потребителите в техните ежедневни задания.
 
С фокус върху удобството и спестяването на време и запаси, Vivacom трансформира обичайните задания като закупуване на винетка или подписване на застраховка в извънредно бърз, елементарен и ефикасен.
 
Клиентите на телекома в този момент имат опцията да задействат своите електронни винетки посредством цифровия портфейл Pay by Vivacom или на уеб страницата vivacom.bg. Спрямо обичайния метод на закупуване от физически магазини или бензиностанции, онлайн процесът обезпечава улеснение и експедитивност.
 
 Винетка, тол система Винетка, тол система Източник: Zonanews
С няколко клика, клиентите могат да изберат интервала на годност, да вкарат нужните данни и да завършат транзакцията във виртуална среда. Този метод икономисва време и старания, като по този метод Vivacom оказва помощ на клиентите да се концентрират върху по-важни аспекти от всекидневието си.
 
Цените на винетките в платформите на Vivacom дават отговор на оповестените от АПИ - 9 лв. за уикенд винетка, седмична винетка на цена от 13 лева, месечна за 27 лева, тримесечна за 48 лева и годишна за 87 лева Закупуването на винетка с Vivacom е налично за всички консуматори, без значение за кой телеком са абонирани.
 
В същото време, с цел да бъде още по-близо до клиентите си и да улесни в допълнение всички водачи в страната, Vivacom, взаимно с Boleron, започва новаторска платформа за онлайн обезпечаване. В нея потребителите могат да избират сред шестте съществени типове застраховки - " Гражданска отговорност ", " Автокаско ", " Пътуване в чужбина ", " Имущество ", " Планинска застраховка " и " Екстремни спортове ".
 
Предимствата на цифровата платформа са обилни, тъй като в нея клиентите могат единствено с няколко клика да сравнят предложенията на водещите застрахователи и по този начин да изберат най-желаната от тях оферта. Плащането се прави елементарно и комфортно в онлайн среда, а готовите документи се изпращат гратис на посочен адрес в границите на 2 работни дни.
 
С комфортните и бързи услуги за електронни винетки и онлайн обезпечаване, Vivacom продължава да бъде водач измежду иноваторите в телекомуникационния пазар в страната, предоставяйки на клиентите си не просто услуги, а повсеместен метод на живот, където цифровите решения стават част от тяхната ежедневна рутина.
 
Централен фокус в дейностите на компанията постоянно са били хората, като телекомът построява метода си върху концепцията за даване на цифрови нововъведения, които освен обслужват, само че и оказват помощ на потребителите.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР