Vivacom приключи успешно сделката за придобиване на дружествата от групата

...
Vivacom приключи успешно сделката за придобиване на дружествата от групата
Коментари Харесай

Vivacom финализира сделката за придобиване на Нетуоркс

Vivacom завърши сполучливо договорката за придобиване на сдруженията от групата Нетуоркс - " Нетуоркс-България “ ЕООД, " Онлайн Директ " ЕООД, " ТВН Дистрибуция България " ЕООД и " Телко Инфраструктури " ЕООД. Тази стъпка е част от тактиката на телекома да дава на все по-голям брой консуматори в цялата страна висококачествени услуги, основани на най-съвременните технологии, и чудесно потребителско преживяване.

" Щастливи сме да посрещнем Нетуоркс-България в фамилията на Vivacom и се радваме, че такива страхотни експерти се причисляват към нашия мощен екип. Приветстваме с добре пристигнали и клиентите на компанията, които от през днешния ден ще имат достъп до висококачествените и новаторски услуги на Vivacom “, сподели Николай Андреев, основен изпълнителен шеф на Vivacom.

Нетуоркс-България започва активността си през 2000 година в Русе и е с водещи позиции измежду районните снабдители на цифрова телевизия и интернет както на семейства, по този начин и на бизнеси. Компанията се отличава с богатото портфолио от висококачествени телекомуникационни услуги, които се дават с помощта на личната оптична мрежа от вида FTTB (Fiber to the building).

" Благодарим на Vivacom за това, че се прояви като предан сътрудник и оцени високо капацитета на нашата компания. Потребителите ни могат да бъдат спокойни, тъй като с Vivacom споделяме общ метод в даването на телеком услуги – държим на безкомпромисно качество и отделяме особено внимание на клиентите. Ще работим дружно с обща цел: присъединението към водещия телеком в страната да способства за развиването на пазара на телекомуникационни услуги и клиентите да се възползват от най-актуалните технологии в бранша “, разяснява Свилен Максимов, притежател на Нетуоркс-България.

За United Group:

Базираната в Нидерландия United Group е водещ телекомуникационен и медиен оператор в Югоизточна Европа. Компанията развива активност в осем страни и има над 15,5 милиона консуматори и близо 15 000 чиновници. Генерира годишни доходи в размер на близо 2,7 милиарда евро. United Group обезпечава най-широкото мрежово покритие в района и предлага на потребителите една от най-атрактивните селекции на ТВ наличие от целия свят. Сериозните вложения в цифрова инфраструктура, наличие и технологии подсигуряват отличното качество на продуктите и услугите, които дава на клиентите. От март 2019 година мажоритарен притежател на United Group е BC Partners, една от най-големите световни капиталови компании.

Vivacom е част от United Group от юли 2020 година. В България групата включва още Nova Broadcasting Group и вестник Телеграф. РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ

Коментари (0)Коментатори (0) публикувай коментар



Коментарът се запаметява. Моля, изчакайте... Ако сте регистриран консуматор влезте с вашите e-mail и ключова дума. Това ще Ви улесни при публикуването на коментар .

Все още нямате регистрация? Регистрирайте се , гратис е и става бързо .

За вход в системата, можете да употребявате и своя коментар:
код: Забележка: Публикуването на мнения не е анонимно . Всеки публикуващ коментар автоматизирано се съгласява с Общите условия за писане на мнения.

Условия за издание на коменатри:

Коментарите подлежат на администраторски надзор. Нецензурни, расистки изявления и обидни отзиви, както и рекламни послания могат да бъдат изтривани. Всякаква пропаганда и реклама на каквито и да било артикули, услуги, марки или компании е изцяло неразрешена. При доказване на лъжовен или подвеждащ коментар, същият ще бъде изтриван. При чести нарушавания от страна на един консуматор, достъпът му до уеб страницата ще бъде стеснен.Коментарите към публикациите са за разискване на тематиката, разисквана в публикацията. Всякакви мнения, които не са по тематиката, могат и най-вероятно ще бъдат изтрити. Обръщения към уеб страницата и поддържащите го в мненията не се позволяват. За задачата, апелирам, използвайте опциите за контакт с нас, посочени на страницата " За контакти ".



Зареждане! Моля, изчакайте... Покажи: Всички | Само на регистрирани Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР