Vivacom представи изцяло обновената EON Видеотека. Тя е с нов,

...
Vivacom представи изцяло обновената EON Видеотека. Тя е с нов,
Коментари Харесай

Vivacom представя новата EON Видеотека с модерен интерфейс и над 30000 заглавия

Vivacom показа напълно обновената EON Видеотека. Тя е с нов, още по-интуитивен интерфейс, нови функционалности и към този момент с над 30 000 хитови филми, сериали и документални продукции.

Изцяло обновеният интерфейс обезпечава безпроблемна и интуитивна навигация. Тя улеснява потребителите да откриват обичаните си филми и сериали. В EON е интегриран модернизиран изкуствен интелект, който предлага най-гледаното и най-актуалното наличие. Това се случва по жанрове, по отношение на настроението и се преценява напълно с самостоятелните желания на всеки фен. Приложението към този момент предлага предлагайки курирана селекция от наличие, която трансформира всяка кино вечер в персонално събитие.

В допълнение към изкуствения разсъдък, платформата към този момент разполага и с екип редактори. Той дава отговор за селекцията на наличие, предоставяйки на потребителите специфични сбирки за разнообразни мотиви и празници.

Изцяло обновената EON Видеотека включва четири нови функционалности, с цел да даде още по-добро потребителско преживяване

С функционалността „ Гледай офлайн “ потребителите могат да се любуват на първокласни занимания когато и да е и на всички места на своите мобилни устройства. Освен това могат елементарно да пропущат интрото при сериалите. Вече също по този начин може да превъртат елементарно напред и обратно с фрагменти. Както и да продължат да гледат обичания си сериал от епизода, до който са стигнали.

„ Ние освен променихме напълно EON Видеотека. Обогатихме я с някои от най-хитовите задгранични и български филми и сериали. EON към този момент има най-голямата видеотека в България. С над 30 000 заглавия тя дава отговор напълно на актуалното потребителско търсене с интерфейс и функционалности. Те са конкурентни на международните стрийминг колоси.

Ще продължим да влагаме, да развиваме и надграждаме нашите артикули. Ще продължим да променяме дефинициите за гледане на наличие, предлагайки великолепно потребителско преживяване на нашите клиенти “. Това разяснява Николай Андреев, Главен изпълнителен шеф на Vivacom.

EON става все по-популярен на българския пазар, като единствено за миналата година потребителите са гледали висококачествено наличие на всички места и когато и да е от над 1 000 000 устройства

Vivacom предлага разнообразни благоприятни условия за активиране на новаторската ТВ услуга с пакетите EON LIGHT, FULL и PREMIUM. Услугата е налична и без абонаментен срочен контракт.

Новаторската платформа EON е основана от личния иновационен център на United Group – United Cloud – един от най-големите развойни центрове за нововъведения в района.

Новият EON е наличен във всички осем страни, в които United Group, водещ снабдител на телекомуникационни и медийни услуги в Югоизточна Европа, оперира

Лансирането на новата EON Видеотека е израз на непрекъснатия ангажимент на United Group към нововъведенията и даването на най-хубавото преживяване за своите клиенти.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР