Vivacom представи изцяло обновената EON Видеотека с нов, още по-интуитивен

...
Vivacom представи изцяло обновената EON Видеотека с нов, още по-интуитивен
Коментари Харесай

Vivacom представя новата EON Видеотека с модерен интерфейс и над 30 000 заглавия

Vivacom показа напълно обновената EON Видеотека с нов, още по-интуитивен интерфейс, нови функционалности и към този момент с над 30 000 хитови филми, сериали и документални продукции.

Изцяло обновеният интерфейс обезпечава безпроблемна и интуитивна навигация, която улеснява потребителите да откриват обичаните си филми и сериали. В EON е интегриран модернизиран изкуствен интелект, който предлага най-гледаното и най-актуалното наличие, по жанрове, по отношение на настроението и се преценява напълно с самостоятелните желания на всеки фен, предлагайки курирана селекция от наличие, която трансформира всяка кино вечер в персонално събитие.

В допълнение към изкуствения разсъдък, платформата разполага и с екип редактори, който дава отговор за селекцията на наличие, предоставяйки на потребителите специфични сбирки за разнообразни мотиви и празници.

Изцяло обновената EON Видеотека включва четири нови функционалности, с цел да даде още по-добро потребителско преживяване. С функционалността „ Гледай офлайн “  потребителите могат да се любуват на първокласни занимания когато и да е и на всички места на своите мобилни устройства. Освен това могат елементарно да пропущат интрото при сериалите, да превъртат елементарно напред и обратно с фрагменти, както и да продължат да гледат обичания си сериал от епизода, до който са стигнали.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР