Vivacom първи сред операторите пусна на българския пазар най-новия смартфон

...
Vivacom първи сред операторите пусна на българския пазар най-новия смартфон
Коментари Харесай

Vivacom пуска на пазара новия смартфон Samsung Galaxy S21 FE 5G |

Vivacom първи измежду операторите пусна на българския пазар най-новия смарт телефон на Samsung – модела Samsung Galaxy S21 FE 5G.

Моделът, който напълно скоро бе показан на ревюто CES, към този момент е наличен у нас от оператора с опция за 36-месечен лизинг на цена от 33,98 лева на месец в композиция с 2-годишен контракт за мобилен проект Unlimited 150. Смартфонът поддържа 5G мрежата на телекома, която е най-голямата в страната с покритие в над 200 обитаеми места и курорта.

Samsung Galaxy S21 FE 5G е стилен (155.7 x 74.5 x 7.9 мм) смарт телефон със доста по-тънък корпус и по-малка рамка от предшественика си и се отличава с напълно освежен дизайн, който се предлага в четири свежи цвята: лавандула, маслено зелено, графитено сиво и бяло. Той разполага с 6,4-инчов Dynamic AMOLED 2X екран с резолюция 1080 х 2400 и 85,5% съответствие на екрана към корпуса. Устройството поддържа и 120 Hz периодичност на освежаване на екрана за супер плавна картина. Моделът е с тройна професионална съществена камера, с един 12 MP широкоъгълен датчик, един 8 MP телефото и още един 12 MP ултраширокоъгълен. Селфи камерата е 32 MP. В допълнение, устройството е снабдено с редица софтуерни нововъведения при камерата, тъй че потребителите да се насладят на извънредно качествена снимка.

Моделът е с най-модерния и бърз 8-ядрен процесор, основан по 5 нанометрова технология за оптимална продуктивност. Работи с операционна система Android 11. Батерията му е литиево-йонна с потенциал 4500 mAh и разрешава целодневно потребление на устройството с едно зареждане. Предлага се в настройка от 6GB RAM и 128GB вградена памет.

Samsung Galaxy S21 FE 5G поддържа най-популярните услуги за позициониране – американската GPS, съветската GLONASS, китайската BDS и европейската GALILEO. Сред екстрите му са още FM радио, датчик за пръстов отпечатък, акселерометър, жироскоп, компас, както и поддръжка на Bixby. Поддръжката на 5G връзки ще разреши на потребителите да се възползват от цялостния потенциал на националната мрежа от пето потомство на Vivacom.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР