Vivacom отново влиза в топ 10 в престижната ранг листа

...
Vivacom отново влиза в топ 10 в престижната ранг листа
Коментари Харесай

VIVACOM в топ 10 по ръст на приходите от сателитни услуги в света

Vivacom още веднъж влиза в топ 10 в влиятелната сан листа Fast 10, класираща всички снабдители на сателитни услуги за бизнес клиенти, въз основа на годишния растеж на приходите по отношение на предходната година. Класацията се прави годишно от Световната телепорт асоциация (World Teleport Association – WTA).

Като част от United Group, водещ телекомуникационен и медиен оператор в Югоизточна Европа, Vivacom прави обилни вложения в развиването на своята земна станция Плана. Благодарение на тях и на екипа от експерти, който се грижи за потребностите на клиентите, сателитният бизнес на компанията се разраства и обезпечава висококачествени и надеждни услуги в Европа, Африка, Близкия изток и Латинска Америка. Vivacom излъчва над 400 телевизионни канала за транспорт към разнообразни оператори и крайни клиенти и дава линии за транспорт на данни на корпоративни клиенти на няколко континентa, в това число Антарктида, за българските учени в базата ни на о. Ливингстън.

Vivacom си партнира с някои от най-големите сателитни оператори в света, които употребяват сателитна станция Плана за свои услуги.

„ Класирането ни още веднъж в топ 10 най-бързо разрастващи се оператори по растеж на приходите е доказателство, че всяка година съумяваме да надградим постигнатото през предходната и да притеглим нови клиенти. “, разяснява Владимир Рангелов – шеф Броудкастинг услуги.

Повече информация за класацията на можете да видите тук.

Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР