VIVACOM е солидарен с медицинския персонал, който е на първа

...
VIVACOM е солидарен с медицинския персонал, който е на първа
Коментари Харесай

VIVACOM дари смарт робот за дезинфекция на УМБАЛ „Св. Анна“

VIVACOM е взаимен с медицинския личен състав, който е на първа линия в битката с пандемията от COVID-19 и дава съвременен дезинфекциращ робот на УМБАЛ „ Св. Анна “.

„ В миг, в който здравната система е изправена пред голямото предизвикателство, ние във VIVACOM сме уверени, че новаторският робот ще подкрепи напъните на медиците и личния състав на болница „ Св. Анна “. Това са хората, които не престават да са на първа линия в битка за нашето здраве, а технологиите имат капацитет да облекчат тяхната виновна работа. “, сподели Никола Гечев, шеф „ Корпоративни продажби “, при даване на робота.


Смарт роботът може да работи на 4G и 5G, както и през Wi Fi. Той употребява по-природосъобразна технология спрямо елементарните препарати, защото изходните субстанции от работата му са главно водна пара и О2, без токсични артикули.

Авангардният робот М2D се движи самостоятелно и употребява новаторска система за разчистване „ dry fog”. Тя има потенциал за стерилизиране на огромни пространства и може да замести общоприетото дезинфекциране с формалдехидни артикули, като обезпечава отбрана против разнообразни типове вируси.

„ Роботът ще ни е от огромна изгода за битка с COVID-19. Ще можем да осигурим цялостна надеждна стерилизация, ще предпазим освен пациентите, само че и медицинския личен състав. Това е от изключителна значимост за всяка болница, а смарт роботът е по-ефективен от употребяваните сега средства за дезинфекция. “, съобщи шефът на университетската болница доктор Славчо Близнаков.


Интелигентното устройство ще бъде употребявано в централния операционен блок на „ Св. Анна “. То отстрани вируси, гъбички, спори, бактерии. Контролът и наблюдението се реализират отдалечено.

Сред функционалностите му е опцията за сформиране на график за стерилизация на закрепени точки и пространства за разчистване. Роботът разполага с самостоятелна навигация и функционалност за превъзмогване на трудностите, самозарежда се, подобаващ е за разчистване на разнообразни пространства.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР