Vivacom е първият оператор у нас, който предлага смартфона на

...
Vivacom е първият оператор у нас, който предлага смартфона на
Коментари Харесай

Модерен дизайн и свеж стил предлага новият смартфон на Xiaomi Redmi Note 11 |

Vivacom е първият оператор у нас, който предлага смарт телефона на Xiaomi - Redmi Note 11. Той беше обявен в България в края на месец февруари и към този момент е наличен в търговката мрежа и онлайн магазина на телекома. Това е хубав и функционален модел на налична цена, който се откроява с четворна задна камера, вграден изкуствен интелект и мощна батерия.

Смартфонът разполага с 6,43-инчов FHD+ (Full High Definition Plus) екран, който има периодичност на освежаване 90Hz. Информацията от него може да се чете ясно даже и на ярка слънчева светлина. Резолюцията на мобилното устройство е 2400 х 1080px и всеки пиксел може да контролира яркостта си независимо. Защитен е от Corning Gorilla Glass 3. Устройството е с размери 159,87 мм. х 73,87 мм. х 8.09 мм. и тежи 179 грама.

Задната му камера е четворна, а в нея прави усещане 50 MP главен датчик. Освен него откъм гърба са ситуирани един 8 MP ултраширокоъгълен, един 2 МP макро и още един 2 MP датчик за дълбочина. Предната камера е 13 MP, което разрешава страхотни селфита и качествени видео диалози. Този модел има режим „ документи “, който разрешава устройството да се употребява и като скенер. Сред екстрите на модела Redmi Note 11 на Xiaomi са датчик за пръстов отпечатък, както и опция за различаване на разположение.

За продуктивността се грижи 8-ядреният процесор Qualcomm Snapdragon 680, създаден по 6 нанометрова технология – той е от най-високото равнище чипсет в този ценови диапазон, който обезпечава по-добра енергийна успеваемост и безпроблемно сърфиране в интернет. Графичният процесор е Qualcomm Adreno 610, а паметта е 6/128 GB. Телефонът работи в мобилни мрежи от второ, трето и четвърто потомство. Поддържа също безжичните технологии Wi-Fi 802.11a/b/g/n//ac, Bluetooth 5.0 и NFC (Near Field Communication). Батерията му е с потенциал 5000 mAh и поддържа 33W Pro бързо зареждане.

Redmi Note 11 се предлага на цена от 14.98 лева на месец на погашение за 24 месеца, в композиция с 2-годишен абонамент за мобилен проект Unlimited 50.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР