VIVACOM е на 5-то място в света по ръст на

...
VIVACOM е на 5-то място в света по ръст на
Коментари Харесай

VIVACOM е на 5-то място в света по ръст на приходите от сателитни услуги за бизнес клиенти

VIVACOM е на 5-то място в света по растеж на доходи от сателитни услуги за бизнес клиенти. Класацията се прави годишно от Световната телепорт асоциация и отличава 10-те най-бързо разрастващи се оператори по този индикатор.

Благодарение на тактиката на компанията, която се основава на предложение на услуги с чудесно качество и надеждност, доста високо равнище на техническата поддръжка и бързо развиване на услугите. VIVACOM ще продължи да развива сателитният бизнес, виждайки сериозен капацитет и благоприятни условия с новите интернет спътници на ниска орбита, високо производителните спътници на геостационарна орбита и растящите пазари на сателитна телевизия за крайни клиенти (DTH) в Африка и Латинска Америка.

„ Позиционирането ни в топ 5 на 10-те най-бързо разрастващи се оператори е доказателство, че по-най положителният метод удовлетворяваме потребностите на нашите клиенти, осигурявайки верните решения за тях – бърза реакция, отлична подръжка и висока надеждност на услугата “, разяснява Владимир Рангелов – старши управител „ Броудкастинг услуги “.
Повече информация за класацията на адрес:.

Като част от United Group, водещ телекомуникационен и медиен оператор в Югоизточна Европа, VIVACOM продължава да развива сполучливо сателитния бизнес. Клиенти на компанията са едни от най-големите медийни групи в света, сателитни оператори, корабни компании и систематични интегратори.

В последните години VIVACOM влага над 15 млн. в развиването на сателитна станция Плана и посредством нея дава телевизионни, радио и транспорт на данни (VSAT) услуги на територията на Европа, Африка, Латинска Америка и Азия.

Близо 35 милиона семейства в Африка получават сигнала на едни от най-гледаните стратегии през наземната станция на компанията. VIVACOM обезпечава интернет връзка и на едно от най-труднодостъпните места в света – Антарктида. Освен на Южния полюс, Плана обезпечава сателитна съгласуваност и на кораби в Черно, Червено, Северно и Средиземно море, а също и транспорт на данни на корпоративни клиенти в Латинска Америка.

Въпреки всички непредвидени условия в световен мащаб, през 2020 година VIVACOM означи няколко изключителни софтуерни достижения: Компанията получи отличие за мобилната си мрежа - най-бързата мобилна мрежа в Европа* съгласно проучване на Ookla. - Стартира първата в България комерсиална 5G мрежа посредством метода за динамично шерване на спектъра.
В оптичната си мрежа операторът пусна за първи път в България скорости до 10 Gbps.VIVACOM беше отличена и като победител в категория “Pay TV Service Innovation of the Year 2020” от Digital TV Europe в премиите VideoТech Innovation Awards за внедряването на HEVC кодек в IPTV платформата на компанията.Според разбор на Ookla®, учреден на данните от Speedtest Intelligence® за първите шест месеца на 2020г. Търговските марки на Ookla се употребяват с позволение. Повече информация за мобилната мрежа на VIVACOM на www.vivacom.bg.

Оптична съгласуваност е скорост на физическо равнище сред клиента и мрежата. За постигане на оптималната допустима скорост от 10 Gbps, крайното потребителско съоръжение би трябвало да покрива нужните механически условия на услугата. Услугата се дава в град София единствено при съществуване на техническа опция. Максималните достижими скорости са обезпечени на 80%. Повече информация на www.vivcom.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР