Vivacom, част от United Group, отбеляза огромен успех, след като

...
Vivacom, част от United Group, отбеляза огромен успех, след като
Коментари Харесай

Vivacom отново е в топ 10 на най-бързо развиващите се оператори в света за сателитни услуги за бизнеса

Vivacom, част от United Group, означи голям триумф, откакто за четвърта поредна година зае място в влиятелната ранглиста топ 10 на Световната телепорт асоциация (WTA). Международната ранглиста е на база растеж в приходите за услуги за бизнес клиенти и Vivacom е единствената българска компания в влиятелното класиране за четвърти следващ път.

Изключителното достижение е резултат от целенасочената тактика за вложения във висококачествени артикули и услуги, технологии и разгръщане на наземната инфраструктура на Vivacom в района, с поддръжката на United Group. До 2026 година общата инвестиция на групата в България ще доближи 4,8 милиарда лв..

„ За нас е голямо самопризнание за четвърта поредна година да бъдем в топ 10 на най-бързо разрастващите се компании в света, които оферират сателитни услуги за бизнеса. Това е доказателство, че непрестанните вложения в нововъведения, непрекъснатото високо качество на услугите и изключителната експертиза на екипа, на българския и интернационалния пазар, са вярната формула за този продължаващ триумф “, сподели Виктория Боклаг, основен изпълнителен шеф на United Group.

Сред най-големите бизнес клиенти на сателитни услуги на Vivacom са: Disney, Eutelsat, Viacom, National Geographic Channel, Viasat, Endurosat, Leaf Space, както и доста други снабдители на наличие, телекомуникационни и сателитни оператори.

Само преди месец Vivacom и Eutelsat Group оповестиха комерсиалния старт на наземна станция за сателитни връзки в с. Могила, Стара Загора. Съоръжението, което е едно от 35-те в света, обезпечава опция за разширени информационни услуги посредством спътници на ниска околоземна орбита. Част от наземната инфраструктура на Vivacom e и сателитна станция „ Плана “, която е измежду най-модерните уреди за бизнес клиенти в международен мащаб и има най-високата допустима степен на сертификация в региона на сателитните услуги – Tier 4. „ Плана “ е измежду най-модерните уреди за бизнес клиенти в международен мащаб.

 

 Vivacom
Vivacom

 

През наземните си станции Vivacom излъчва над 600 ТВ канала, които доближават до милиони семейства в Европа, Африка, Южна Америка и Азия, в това число и до труднодостъпни места, измежду които и Антарктида. Непрекъснатият ангажимент на United Group към растежа на Vivacom в сателитните услуги, затвърждава позицията на компанията като водач и иноватор в международния телекомуникационен бранш, който предлага висококачествени услуги и решения на клиенти от целия свят.

За Световната телепорт асоциация (WTA):

Световната телепорт асоциация  е учредена през 1985 година. Днес тя е водещ сътрудник в развиването на телепорт операторите, като пази комерсиалните им ползи и високите стандарти в техните бизнес практики, технологии и действия. Асоциацията разгласява отчети за най-хубави практики и изнася уебинари, отдадени на измененията в технологиите и въздействието им върху бизнеса и пазара.

За повече информация:  https://www.worldteleport.org/

За United Group:

Базираната в Нидерландия United Group е водещ телекомуникационен и медиен оператор в Югоизточна Европа. Компанията развива активност в осем страни и има над 15,5 милиона консуматори и над 15 000 чиновници. Генерира годишни доходи в размер на близо 2,7 милиарда евро. United Group обезпечава най-широкото мрежово покритие в района и предлага на потребителите една от най-атрактивните селекции на ТВ наличие от целия свят. Сериозните вложения в цифрова инфраструктура, наличие и технологии подсигуряват отличното качество на продуктите и услугите, които дава на клиентите. От март 2019 година мажоритарен притежател на United Group е BC Partners, една от най-големите световни капиталови компании. От юли 2020 година Vivacom е част от United Group. В България Групата включва и водещата медийна и софтуерна компания Нова Броудкастинг Груп.

За повече информация: 

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР