Vivacom бе отличен със Златен знак за 2022 година“ в

...
Vivacom бе отличен със Златен знак за 2022 година“ в
Коментари Харесай

Vivacom получи Златен знак за 2022 - Технологии

Vivacom бе отличен със „ Златен знак за 2022 година “ в премиите „ Отговорна компания – виновни чиновници “ на фондация „ BCause ”.

Телекомът получи наградата за развиването на програмата за постоянно дарителство на работното място – фонда „ VIVA Help ”, и за дейното присъединяване на чиновниците в нея.

„ От името на Vivacom благодаря за златния знак, който е огромно самопризнание за целия екип на компанията и за златните сърца на всички сътрудници, които ежемесечно подаряват от заплатите си за идеята в поддръжка на лекуване на тежки болести на наши сътрудници и техните деца. Единственото нещо, което можем да създадем през 2023, е да бъдем още по-активни и да увеличим броя на донорите в компанията “, показа Малина Чавдарова, шеф „ Човешки запаси “ във Vivacom.

Фондът „ VIVA Help ” е основан от Vivacom през 2015 година за да обезпечи поддръжка за лекуване на тежки болести на чиновници на компанията и техните деца, когато лекуването не се покрива от Здравната каса или от спомагателното здравно обезпечаване, обезпечено от компанията.

Благодарение на дейното присъединяване на работещите в компанията за 8 години са събрани един милион и двеста хиляди лв., от които досега близо 700 хиляди лв. са употребявани за лекуване на съществени болести на чиновници на Vivacom и техните деца. Само за миналата година компанията е осигурила животоспасяващо лекуване за 10 чиновници, някои от които са подкрепени за продължаващо лекуване.

Наградите „ Отговорна компания – виновни чиновници “ се организират в партньорство с Българска асоциация за ръководство на хора (БАУХ), Българско сдружение за връзки с обществеността (БДВО) и Българската асоциация на КСО експертите. Тази година в самодейността за златно отличие се включиха 24 компании. Сред главните критерии за избор на спечелили са размер участващи чиновници като % от общия екип, настоящите механизми в компанията за поощряване и насърчаване на стратегиите за регулярно дарителство и опциите, които работодателите дават за даряване на труд на чиновниците.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР